STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

şikeden küme düşmesi gereken şerefsiz 8taşlılar cezasahasında basketbol oynuyor penaltı yok, onyekuruya kızıyorsunuz aptalmısınız siz? pozisyon penaltı ve onyekuru düşerken isterse eline isterse çüküne çarpsın karar değiştirilemez. ayrıca şikeci 8taşın penaltısından önceki vuruş çift vuruş değil. şikeci federasyon kendi yani o. olan çocuğunu kayırdı. lanet olsun bu ülkeyede futbolunada

beklediğimden iyidik maçın hakkı beraberlikti ama takımda gol atıcak adam yok belhadan ya bile meçburuz

okul evladının biri bedavadan penaltı yaptırır diğeri rakibin penaltı ikramını eliyle dokunarak geri çevirir allah belanızı versin 25 yaşında saçım dökülüyor sinir krizleri geçirmekten bu haysiyetsizler yüzünden bıktım bezdim allah belanızı versin

Bjk den iyi mi oynadık yoksa Bjk çok kötü olduğu için biz iyi mi göründük. ?

Yahu kağnı gibi oynadan kırk kere düşünen adamlarımız var. Bizim iyi oynama şansımız yok

beyler bütün gün forumda olmayacagim yok istenilmeyen seyler olabilir

Bir halt oynamadan, boş beleş bir penaltı ile maç aldı adamlar.
Yazıklar olsun, TFF de kurmuş kumpası, futbolcular ruhsuz hoca formsuz.
Geçen sene şampiyon olan takımın bu sezonki haline bak
Şu tinercilere üstelik...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kargaların karşısında bugün normal standart oynayan bir takım olsa vasat 3 lük yapardı en az.Şu gerzek takıma 1 0 yenildik inanılmaz bir şey.
Herif çaldığında peni bakın iptal edecek izleyip dedim haklı çıktım.Ulan annelerinizedemi acımıyorsunuz artık.

Ne mal saf insanlar ile dolu bu form siz anca gidin terim eren maicon sövüp durun aq bizim kalemimizi kırmışler göz göre göre katlediyorlar sezon basindan bu yana ne futbolu ne tekniğindan bahsediyoruz kendinize gelin salak olmayın bu kadar sizin adınıza üzülüyorum...

Federayon fener maçında kolumuzu bacağımız kesti konya maçında öldürdü beşiktaş maçında gömdü. Çok güzel harcadılar 3 maçta çatır çatır.

Bu kadar eksik ile... Santroforsuz ve hakem rezaletine rağmen iyiydik...

Eren.. onyekuru... Siz orada kalın lütfen.

Maicon...len o topa Allah ne verdiyse vursana be.

Golcü santrfor alamadığımız taktirde şampiyonluk imkansız.

Bu kargalar hiç olamaz bu arada

Adamlarin kaleye tehlikeli sutu felan hic birsey yok, aanca 93de sansa bir top.

Geri
Üst Alt