STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Arkadaşlar katledildik. Tamam şut çekmeyi bilen adam yok ama ne fenerde ne beşiktaşta var şut çekmeyi bilen. Aynı durumdayız ancak doğranan biziz. Kaç maçtır katledildiğimiz halimiz şuan beşiktaşla aynı puanda, diğeri zaten kümede kalmaya oynuyor. Katledilmeseydik yine şampiyonluk yarışında Galatasaray olacaktı.

Abi ne bekliyoruz ki? Takımda as oyuncuların tamamına yakını ya sakat, ya cezalı. Kulübede hoca yok. İleri uçta forvet yok. TFF desen tamamen bize savaş açmış durumda. Bu koşullar altında maçı iyi skorla bile bitirdik.

Fenerbahce, Konya ve Besiktas, hakem zoruyla calinan 5 puan ve verilen 30 mac ceza. Bu adaletsizliklerin mutlaka acisi cikar. Uzulmeye gerek yok. Ahmet bugun iyi mac cikardi.

Ne mal saf insanlar ile dolu bu form siz anca gidin terim eren maicon sövüp durun aq bizim kalemimizi kırmışler göz göre göre katlediyorlar sezon basindan bu yana ne futbolu ne tekniğindan bahsediyoruz kendinize gelin salak olmayın bu kadar sizin adınıza üzülüyorum...
Forumda çok mal var Terim düşmanlığı gözlerini kör etmiş. Takımın ayağına taş bağlayıp denize atmışlar bunlar hala Terim niye yüzemiyor diyor.

Kötü bjkye karsı iyiyiz yazmışlar haha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kargaların karşısında bugün normal standart oynayan bir takım olsa vasat 3 lük yapardı en az.Şu gerzek takıma 1 0 yenildik inanılmaz bir şey.
Herif çaldığında peni bakın iptal edecek izleyip dedim haklı çıktım.Ulan annelerinizedemi acımıyorsunuz artık.
kasimpasanin basina bizim teknik ekipten birini koy zehir ederler takimi. sagda eduok, solda trezeguet, ileride cagne her mac oynadiklari yer belli, sistemleri belli, bunlar habire 3lü 5li abidik gubidik seyler deniyor. haftalardir oynamayan ahmeti 3.stoper diye koyuyorlar. nagatomo soldan gidiyor yaninda ahmet. ha ahmet bile bugün kötü degildi ama orada nagatomonun yaninda onyekuru olmaliydi sol kanat oyuncusu olarak. ne kanat var ne forvet var. arada acayip bosluklar var. kimsenin ne oynadigi belli degil. sanki dün toplamislar ve sahaya sürmüsler takimi. kanatlardan gitmen gereken yerde sagda ve solda 1er adamla tüm koridoru idare etmek zorunda kaldik.

kulübün biraz daha açıklama yapması gerek. cezaysa ceza, bugün çıldırdım izlerken yahu kaç tane net penaltı verilmedi. adam resmen basket oynadı ulan izlediğin halde nasıl veremezsin bu kararı

Arkadaşlar katledildik. Tamam şut çekmeyi bilen adam yok ama ne fenerde ne beşiktaşta var şut çekmeyi bilen. Aynı durumdayız ancak doğranan biziz. Kaç maçtır katledildiğimiz halimiz şuan beşiktaşla aynı puanda, diğeri zaten kümede kalmaya oynuyor. Katledilmeseydik yine şampiyonluk yarışında Galatasaray olacaktı.
katledildik derken ? yine beyinsiz topçuların yaptığı hataları hakem üzerinden yok sayıyorsunuz öyle bir durum yok!!!

Ulan her takıma yenil şu şerefsiz onun bunun çocuğu tinercilere yenilme. Dünyada en nefret ettiğim takım yemin ediyorum.

Ben ömrü hayatımda bu kadar umutsuz olduğum bir kadro hatırlamıyorum.Şu tinerciler sabaha kadar oynasa bize gol atamazlardı.Böyle şanssız pozisyonlar hep bizi buluyor.Şikecilerde ki şansın zerresi bizde olsa,şu an müzede Şampiyonlar Ligi kupası olurdu.Dünyanın en şanssız takımı olabiliriz.Bu arada Galatasaray düşmanlarının anneleri ile cima edeyim!

Ahmet Çakar gibi satılık bir kalem bile bugün dayanamadı Galatasarayı katlediyolar dedi hala burda terimi konuşan var....

şu maçtan sonra hala taktik teknik konusacak zavallı gibi davranmayacaksınız de mi?ulan 3 penaltı verilmedi,ilkyarıda medel ve vida atılmadı.hala o oynasın bu oynasın demekte boşa artık.keşke yunus girseydi evet.ama kim oynarsa oynasın bu maçı bjk lehine bitireceklerdi...tff ve hakemleri büyük şaibe ve sike döndürüyor.işin içinde bjk de var tabi.sezon basından beri var sitem ve tff sayesinde şampiyonluk yarısında tutuldular.

Takımın yarısı yok,normal bir hakem olsa maçı almıştık,hala terim yok teknik yok taktik,biraz beyninizi kullanın.Resmen haftalardır katledildik buna rağmen şampiyonluk şansımız var.

Bi takımı nasıl doğrarızı iki haftadır çok güzel oynuyor federasyon hakemler eliyle. Bunlara fırsat vermeyeceksin. Bu sezon anlaşıldıki orta da olan her maçta bize var ile puan kaybettirecekler.

Geri
Üst Alt