STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Haftaya maçımızdan önceki gün Sami Yen’de son antremanımız için toplanıyor muyuz?

Bu kez de 45 bin kişi gelsin, iki kat meşale yakılsın...

Bakarsın sahaya adam gibi takım çıkar ve mücadele ederler...

Her hafta artık doğramazlar diyorum daha beterini yapıyor orospular durmak bilmiyor ama nedenini çok iyi biliyorum sırtlarını dayadıkları yer sağlam korkuları yok.

Şaka gibi verilmeyen penaltımız VAR'da izlenmiyor bile,verdiği penaltıyı da izleyip geri alıyor.Ben hakemden makemden çok bu VAR'a taktım,seneye kesinlikle olmamalı.

ulan penalitiyi vermiyorsun el ile oynama var diye.
faul pozisyonu önceden olusuyor sonra ele carpiyor.
nasil hakemlik bu.
ne desesek bos.

çarpma ele yapışıksa kabul edilir. el açık iken çarpan top daima penaltıdır. bunun bahanesi olamaz. el açık olduğu için topun yönünü değiştiriyor dolayısıyla kullanılması yasak olan bir uzuv oyunun kaderini etkiliyorsa cezai işlemi vardır. fakat el yapışık ise vücuda o zaman oyunun kaderini etkilemeyeceği için cezai yaptırım olmaz. her iki pozisyonda da el ya da kol bariz açık ve her ikisi de net penaltı. fakat şikeci kargaların çift vuruş kazandığı pozisyon yanlış. öyle çift vuruş olmaz.
kısa mesafe vidaninki avantaj saglama diye birsey olamaz arkadaşı vuruyor. Benim gözümde penaltı vermek her zaman ağır karar bu pozisyonlarda.

İyi oynadık diye düşünürsek kendimizi kandırırız. Beşiktaş şu an çok kötü durumda. En önemli oyuncuları yok. Güven, dorukhan, pektemek, necip gibi bu seviyenin oyuncuları olmayan oyuncular oynuyor. Şu Beşiktaş herhangi bir Anadolu takımını yenemezdi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoruma bak yoruma...
Serdar
Garry
Donk
Belhanda
Akbaba

bunlar ne odunmu???

Birde şu takım için stada gidiyor millet.ulan bu ruhsuzlar için vip den beleş bilet verseler, evden arabayla alıp bıraksalar, yine maça gitmem.Terim efendide milleti antremana çağırıyor utanmadan.Kimse hakem filan demesin ortalama bir anadolu takımı şuradan puan çıkarırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yapsınlar. Terim ne yapsın adam su iğrenç takımı toparlamaya çalışıyor. Yeteneksizler ordusu var adamın elinde belki psikolojikmen birşeyler yaparimda az bı performansları artar diye uğraşıyor. Yetmiyor bide ihaleyi kendisine yıkan yönetimide satmiyor. Pardon da ölüp bitiyorsunuz karakter sahibi insan için dersiniz. Al sana karakter sahibi bir insan Fatih Terim. Siz ne diyorsunuz ya Allah aşkına artık bırakın bu isleri

kasimpasanin basina bizim teknik ekipten birini koy zehir ederler takimi. sagda eduok, solda trezeguet, ileride cagne her mac oynadiklari yer belli, sistemleri belli, bunlar habire 3lü 5li abidik gubidik seyler deniyor. haftalardir oynamayan ahmeti 3.stoper diye koyuyorlar. nagatomo soldan gidiyor yaninda ahmet. ha ahmet bile bugün kötü degildi ama orada nagatomonun yaninda onyekuru olmaliydi sol kanat oyuncusu olarak. ne kanat var ne forvet var. arada acayip bosluklar var. kimsenin ne oynadigi belli degil. sanki dün toplamislar ve sahaya sürmüsler takimi. kanatlardan gitmen gereken yerde sagda ve solda 1er adamla tüm koridoru idare etmek zorunda kaldik.

3 5 2 nedir aga.Bu sistem bizim ligde tutmuyor işte tutmuyor.Linnes baştan oynasa mesela o kanattan çok daha fazla bindirirdik.Ölü marianoya 78 dakka dayandı herif.Fernando,mariano,maicon ile 1 saniye düşünülmeden ocakta yollar ayrılmalı.Bu takımdaki oyuncuların istinasiz hepsi gerizekalı.Ereni 90 dakka sahada tuttu inanılacak bir şey değil.aq salagı yüzünden yenildik 1 0.En kötü 0 0 biterdi bu maç.Kargaların ahı gitmiş vahı kalmış rezil durumdalar.Yok bu takıma 5 tane takviye yapılmasın birde bu saydıgım salaklar yollanmasın ilk 3 e girmesi imkansız.

Saglik olsun maca bakmadim ama yorumlara gore iyi mucadele etmisiz 2 .yari

Aynı surecten gecen sene de gecmistik ama sonunda gulen biz olduk.

Kargalari arenada her turlu operiz.
Şimdi kalan 3 macta 7 puan bizi ihya eder
2 mac arenada.

Önümüze bakalim.

ULAN FORUMDAKİ TERİM DÜŞMANLARI TAKIMIN HAKKI GÖZ GÖRE GÖRE YENİLMİŞ. HER HAFTA PENALTI ÇALIYORLAR. PENALTIMIZI VERMİYORLAR. HALA TERİM ŞUNU YAPMADI TERİM BUNU YAPMADI ARKADAŞLAR ÇOK AFEDERSİNİZ AMA ŞİZOFRENLİK VAR MI?

Yazik, gercekten sinirden elim kolum titriyor zor yaziyorum.
Ruhsal olarak insan bitiyor, bir ara maclara bakmacam. Bu saatten sonra kimse birsey yapamaz.ya ligden cekilirsin, yada bu pis duzene malzeme olacaksin.

Ben foruma bi ara veriyorum, herkeze iyi geceler. Bosverin gitsin.

Hepsinin ana avradini sikim, okadar

Yalnız bizim penaltı pozisyonunda, rakibin müdahelesinden sonra Onyekuru'nun eline çarpmıyor mu?

Sanki penelatı olması gerekiyor gibi.

Cüneyt'ın her zamanki hali, daha adil bir yönetim olsaydı puan almıştık.

Geri
Üst Alt