STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Yalnız bizim penaltı pozisyonunda, rakibin müdahelesinden sonra Onyekuru'nun eline çarpmıyor mu?

Sanki penelatı olması gerekiyor gibi.

Cüneyt'ın her zamanki hali, daha adil bir yönetim olsaydı puan almıştık.
Yüzde yüz öyle
Faul oldugu icin eline carpiyor top
Senaryo bastan yazilmisti bile bosuna izledik

Onyekurunun pozisyonu yüzdeyüz penaltıydı.Açıkçası 3 tane yeriz diyerek izledim maçı.Takımımım beni utandırmasını isterdim.Selçuk inan a son dakika ihtiyac olacağı belliydi.Çıkması büyük hata.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu Onyekuru'nun pozisyonuna spor programlarında ne diyecekler merak ediyorum. Her ne kadar Onyekuru gerçek bir sığır olsa da, penaltıyı almıştı bence.

Devre arasi transfer donemine 1 ay kaldi, hoca bunu degerlendirdi degerlendirdi, degerlendirmedi gecmis olsun.

Hiçbir şey yazasın gelmiyor artık. Bile bile leşleri oynatmasa şu maçtan 3 puanla dönebilirdik her türlü orman evlatlığına(tarzan gibi) rağmen. Eğer bir daha Eren, Selçuk ve Mariano ile başlarsa hocaya da başlayacağım burada onu cansiparane savunanlara da. Yeter lan onunki bununkilerin katletmesi yetmiyor bir de hoca içerden katlediyor takımı.

İyi falan oynamadik adamlar leş gibiydi şenol devre arasi güveni çıkarıp atibayi sokunca iyice çekilip topu bize verdiler bizim beceriksizler yine bi halt edemedi. Maicon bile forvete geçer geçmez pozisyona girdi kalas Eren bi bok yapmadi penalti dışında

ULAN FORUMDAKİ TERİM DÜŞMANLARI TAKIMIN HAKKI GÖZ GÖRE GÖRE YENİLMİŞ. HER HAFTA PENALTI ÇALIYORLAR. PENALTIMIZI VERMİYORLAR. HALA TERİM ŞUNU YAPMADI TERİM BUNU YAPMADI ARKADAŞLAR ÇOK AFEDERSİNİZ AMA ŞİZOFRENLİK VAR MI?

Kim o Terim düşmanları yaw.

Tudor gibiler lazım onlara

Hocaya laf yok.

Hakemler,tff,futbolcular,yönetim vs vs. istediğinize sallayın hocada sorun yok

Pozisyon buz gibi penaltıymış, el var diyen gerizekalıdır net. Faul olduktan sonra eline çarpıyor.

Yaw biraz insafli olun da gercekleri konusun

Verilmeyen 2 penaltimiz var,ikiside net bu konuyu tartisan varsa art niyetlidir

Bir önceki karsilasmalara göre daha iyi mücadele bir takim izledik

* Eren'in penaltı pozisyonunu izleyemedim.
* Eren ceza sahasına girerken yapılan hareket Muslera'nın İsla'ya yaptığı penaltı çalınan pozisyonun laciverti. İsimler farklı, yer farklı, durum tamamen aynı. Muslera-İsla pozisyonundaki tartışmaları gören biri keşke buna benzer bir pozisyon daha olsa da olay netleşse dese direkt bu pozisyon biçilmiş kaftan olurdu.
*Medel-Selçuk : Medel tahrik etti, topla alakası olmayan hamleler yaptı Selçuk sinirlenip karşılık verdi, Selçuk sarı Medel kart yok.
* Vida'nın koluna top çok yakından çarpmışmış o mesafeden penaltı verilmezmiş o zaman ceza sahasında kollarımızı kanat gibi açarak oynayalım yakından çarpan toplar bizi ilgilendirmesin. Bunun maddesi var mıdır bilen biri paylaşıversin. Yakından ele çarpan topa penaltı verilmez maddesi varsa penaltı yok karar nizami. O zaman dediğim gibi leylek gibi oynansın oyun ceza sahasında sonuçta o el topun ceza sahasındaki kaderini değiştirdi mi değiştirdi.
*Onyekuru'nun pozisyonunu tartışmak gereksiz, açıklanması gerekmeyecek şekilde net penaltı.

Şu kararlardan biri Galatasaray lehine verilse skor tamamen değişirdi. Takım kötü oynamış olabilir, Beşiktaş çok mu iyi oynadı?

şu kendini milletten daha galatasarayli ila etme hastaliğını bırakın. Aptal aptal millete hakaret edip durmayın.

Rakipten bu kadar eksiğe rağmen fersah fersah üstün oynadık. Son dakikalarda kontradan buldukları pozisyon hariç pozisyon vermedik. Kendi sahalarını deplasmana çevirdik ama ayan beyan verilmeyen 2 penaltı ve rezalet bir hakem yönetimi yüzünden kazandılar.
Hakem Cüneyt çakır ve Var hakemi Mete kalkavanı tebrik ediyorum. Bugün Beşiktaşın en iyi adamlarıydınız.
Son olarakta şunu söyleyeyim.
Bizden ne olur bilmem. Ama Beşiktaştan bir Bok olmaz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ULAN FORUMDAKİ TERİM DÜŞMANLARI TAKIMIN HAKKI GÖZ GÖRE GÖRE YENİLMİŞ. HER HAFTA PENALTI ÇALIYORLAR. PENALTIMIZI VERMİYORLAR. HALA TERİM ŞUNU YAPMADI TERİM BUNU YAPMADI ARKADAŞLAR ÇOK AFEDERSİNİZ AMA ŞİZOFRENLİK VAR MI?
burda terimi koruyan en cok ben, bugün terimin sinifta kaldigini söylüyorum. eren, selcuk, ahmet arti sen fatih terim sana kimse demedi git ceza ye diye sen bizi yanliz biraktin!!!!
bu sonuclar teknik kadro ve o iki baskan bozuntularidir!!!!!! gidin cakin birbirinize yine!!!!

Bizim topçularda hiç kurnazlık yok. Medel arkadan gelip Selçuk'a tekme koyuyor. Selçuk, Medel'in formasına asılacağına gidip hakeme 'sarısı var, tekme attı' dese belki de ikinci sarıdan oyun dışı kalacaktı. Eren durup dururken Ahmet'e doğru giden topa kolunu uzatıyor, penaltı. Onyekuru ceza sahasında Necip tarafından dengesizce düşürülüyor, kendini orada yere bırakacağına hala topu eliyle kontrol edip önüne almaya çalışıyor. Ulan adam sana dan diye girmiş, penaltının ağa babası. Daha ne diye topa koşuyorsun, elinle alıyorsun.

Geri
Üst Alt