STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Serdar cezali olunca 4'luye donmek mecburi oldu.Mugdat'i sagda begendim.Golun de hazirlayicisiydi.

Muslera
Mariano Ozan Maicon Nagatomo
Fernando Selcuk
Mugdat Feghouli Onyekuru
Eren​
selcuk yerine abdulsamet oynamalidir
sag bekte linnes onunde mariano oynamalidir

selcuk yerine abdulsamet oynamalidir
sag bekte linnes onunde mariano oynamalidir

Abdussamed'in bu sezon A takimla kadroya girmisligi bile yok.Kesinlikle ilk 11 olmamali.Olursa Celil olur.2 mactir oyuna sonradan giriyor.Linnes Mariano sag kanadina karsi degilim olabilir.

pepe yok babel yok quresmayi durdurr her turlu puan alabiliriz. gol sorunu var bunlarinda. son maca kanmayin korcan mali yedi golleri. ha biz atabilmiyiz o da supheli

Abdussamed'in bu sezon A takimla kadroya girmisligi bile yok.Kesinlikle ilk 11 olmamali.Olursa Celil olur.2 mactir oyuna sonradan giriyor.Linnes Mariano sag kanadina karsi degilim olabilir.
aga oynamadan nasil 11 e girecek. emin ol alt yapidaki oyuncularin fiziksel durumu bizim hiyarlardan iyidir. 3-4 gin idman yaptir takimla birlikte. selcuk hiyarida oynamiyor zaten oynadigindada yok herif.

Ben maça böyle çıkardım.

Muslera
Mariano Ozan Maicon Nagatomo
Fernando Celil
Feghouli
Yunus Henry
Eren

aga oynamadan nasil 11 e girecek. emin ol alt yapidaki oyuncularin fiziksel durumu bizim hiyarlardan iyidir. 3-4 gin idman yaptir takimla birlikte. selcuk hiyarida oynamiyor zaten oynadigindada yok herif.

Onde oldugumuz bir macta sonradan girerek baslar veya Ozan gibi herkesin sakat oldugu bir ic saha macinda 11 oynar.Sonra mesela kupada falan oynar.Ondan sonra deplasmandaki derbide ilk 11 oynayabilir.A takimla hic oynamamis adam derbide ilk 11 baslatilamaz.Bu Abdussamed'e de yazik olur.

"Selcuk kotu oynuyor.Alt yapidaki adamin durumu bundan iyidir" diyerek 11'e atilmaz.Romantik bir dusunce bu her seyin zamani var.

Altyapidan biri 11 oynayacaksa adres belli: Celil

Ulan alın şu maci gelin çok mu şey istiyoruz...
Evet çok şey istiyoruz...

Hayatım boyunca hakem hatasıyla kazanmak istemedim ama insAllah öyle bir hata yapar ki hakemler çıldırsınlar.

Onde oldugumuz bir macta sonradan girerek baslar veya Ozan gibi herkesin sakat oldugu bir ic saha macinda 11 oynar.Sonra mesela kupada falan oynar.Ondan sonra deplasmandaki derbide ilk 11 oynayabilir.A takimla hic oynamamis adam derbide ilk 11 baslatilamaz.Bu Abdussamed'e de yazik olur.

"Selcuk kotu oynuyor.Alt yapidaki adamin durumu bundan iyidir" diyerek 11'e atilmaz.Romantik bir dusunce bu her seyin zamani var.

Altyapidan biri 11 oynayacaksa adres belli: Celil
bence romantik degil lobidasim. selcukla oynamak romantiklik olur. ben fizikli biri olsun istedim sadece. besiktasta forvetini bir anda 11 e soktu. celil cok tiknaz yav

babeli maç öncesi affeder bunlar öyle yavuşak bir camia.

Her şeye rağmen her türlü ka.hpeliğe rağmen kargaları da onun tetikçi hakemlerini de inşallah yeneriz

Geri
Üst Alt