- 26 Eylül 2012
- 118.734
- 66.941
- 4.818
Tek maç açılıp açılmamasına bağlı öyle mi.Taktın mı takıyorsun kafaya.
Tek maç açılırsa 2 gelmez.
Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçta eğer Loko maçında saçmasapan bir skor almazsak.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek maç açılıp açılmamasına bağlı öyle mi.Taktın mı takıyorsun kafaya.
Tek maç açılırsa 2 gelmez.
Tek maç açılıp açılmamasına bağlı öyle mi.
Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçta eğer Loko maçında saçmasapan bir skor almazsak.
sent via GSC
Sebo Reis: Beşiktaş maçı öncesinde stadımızda taraftarımıza açık idman yapılması yönünde bizlere gelen yoğun talep üzerine Fatih Terim hocamızla görüştük ve idman sözünü aldık. Şimdi istisnasız tüm Galatasaraylılara düşen görev stadımızı 52 bin Aslan tek bir koltuk boş bırakmadan doldurmak, kenetlenmemizi tüm Dünya’ya göstermek ve yeni bir rekora hep birlikte imza atmak olacaktır!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beşiktaş'ın moral bulacağı bizimse ilk yarıda kaçırdığımız gollerden sonra maçı 2-0 kaybettiğimiz için hayıflandığımız maç olacaktır.
Turkish cupda ceker cezasini aziz.Ozan da kart sinirina gelmis.Serdar'in en az 3 mac yiyecegini dusunursek Rize veya Basak macinda Ahmed mahosunu 11'de goruruz gibi.
Adriano idmana cikmis.Asagidakiler katilmamis.Gonul 3 kagitcisi mac saatinde iyilesir yine.Pepe,Medel ve Babel yetismezse iyi olur
Pepe
Medel
Babel
Gökhan Töre
Roco
Gökhan Gönül
sarpborg gazisi bekliyorum daha.
Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 495TL
Kategori 2 : 440TL
Kategori 3 : 385TL
Kategori 4 : 360TL
Kategori 5 : 330TL
Kategori 6 : 305TL
Kategori 7 : 175TL
Kategori 8 : 165TL
VIP : 900TL
1903 A-E BLOK : 900TL
1903 B - D BLOK : 1.000TL
1903 C BLOK : 1.100TL
Q7 iyi olurdu.Gerci bizim Moskova'da gazi vermemiz daha olasi.
Şampiyonluk şansımız yok gibi bir şey zaten bu maçla sıfırlanır.Zenol yine 2 3 tane gençle çıkacaktır.Bizde de yunusu falan koysun hoca direk.Bu saatten sonra önümüzdeki sezonun kadro planlaması yapılıp çöplerin deh edilmesi hızlıca gerçekleştirilmelidir.
tek rakip varniye olmasın bal gibi de var bu kadar karamsar olmayın devre arası 3-4 takviye gelecektir rakipler de berbat her an herşey olabilir