STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Tek maç açılıp açılmamasına bağlı öyle mi.

Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçta eğer Loko maçında saçmasapan bir skor almazsak.

sent via GSC

Bizim oran baremi çok yüksek bu maçta.Tek maç açılırsa mümkün değil gelmez.

Tek maç açılırsa gollü olur golsüz olur ben de beraberlik bekliyorum.

Sebo Reis: Beşiktaş maçı öncesinde stadımızda taraftarımıza açık idman yapılması yönünde bizlere gelen yoğun talep üzerine Fatih Terim hocamızla görüştük ve idman sözünü aldık. Şimdi istisnasız tüm Galatasaraylılara düşen görev stadımızı 52 bin Aslan tek bir koltuk boş bırakmadan doldurmak, kenetlenmemizi tüm Dünya’ya göstermek ve yeni bir rekora hep birlikte imza atmak olacaktır!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen bu olay şu şekilde olmuştur:

-ulan sebo gel buraya
-emret hocam
-geçen seneden bu yana süren malum ilişkimize aynen devam
-ne istersen hocam
-idman filan açalım yine popülizm rüzgarlarına ihtiyaç var
-emret hocam
-benim istediğimi söyleme
-merak etme hocam
-tamam gidebilirsin
-bilet işleri filan....
- çekil dedim sebo

beşiktaş'ın moral bulacağı bizimse ilk yarıda kaçırdığımız gollerden sonra maçı 2-0 kaybettiğimiz için hayıflandığımız maç olacaktır.

beşiktaş'ın moral bulacağı bizimse ilk yarıda kaçırdığımız gollerden sonra maçı 2-0 kaybettiğimiz için hayıflandığımız maç olacaktır.

Moral bulsalar da hiçbir işe yaramaz 9 puan gerideler şampiyon belli oldu dün 2.cilik için önemli sadece bu maç.

meşiktaşıma sapborg saplarsa o kötü stadda da bi kaç adam kaybederlerse çok iyi olur. uzun süreli olmasa da bizim maçta oynayamayacak kadar hafif sakatlık işimize gelir. çünkü bizim yarı kadromuz sakat bi yarısı da cezalı neredeyse paf takımla çıkacağız. kalite olarak arada çok fazla fark olmaması gerek

Beşiktaş 1.55
Beraberlik 3.30
Galatasaray 4.00

Bu iddaa neyin kafasını yaşıyor bize 4 oran vermekte neyin nesi ?

Adriano idmana cikmis.Asagidakiler katilmamis.Gonul 3 kagitcisi mac saatinde iyilesir yine.Pepe,Medel ve Babel yetismezse iyi olur

Pepe
Medel
Babel
Gökhan Töre
Roco
Gökhan Gönül

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 495TL

Kategori 2 : 440TL

Kategori 3 : 385TL

Kategori 4 : 360TL

Kategori 5 : 330TL

Kategori 6 : 305TL

Kategori 7 : 175TL

Kategori 8 : 165TL

VIP : 900TL

1903 A-E BLOK : 900TL

1903 B - D BLOK : 1.000TL

1903 C BLOK : 1.100TL

sarpborg gazisi bekliyorum daha.

Q7 iyi olurdu.Gerci bizim Moskova'da gazi vermemiz daha olasi.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 495TL

Kategori 2 : 440TL

Kategori 3 : 385TL

Kategori 4 : 360TL

Kategori 5 : 330TL

Kategori 6 : 305TL

Kategori 7 : 175TL

Kategori 8 : 165TL

VIP : 900TL

1903 A-E BLOK : 900TL

1903 B - D BLOK : 1.000TL

1903 C BLOK : 1.100TL

Q7 iyi olurdu.Gerci bizim Moskova'da gazi vermemiz daha olasi.

biz ereni gazi verek onlar q7yi.

Şampiyonluk şansımız yok gibi bir şey zaten bu maçla sıfırlanır.Zenol yine 2 3 tane gençle çıkacaktır.Bizde de yunusu falan koysun hoca direk.Bu saatten sonra önümüzdeki sezonun kadro planlaması yapılıp çöplerin deh edilmesi hızlıca gerçekleştirilmelidir.

niye olmasın bal gibi de var bu kadar karamsar olmayın devre arası 3-4 takviye gelecektir rakipler de berbat her an herşey olabilir

Geri
Üst Alt