- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
babeli maç öncesi affeder bunlar öyle yavuşak bir camia.
sakat zaten de yetişme ihtimali var mı sence ?
sağ uyluk arka adale (Biceps) zarında (Fascia) mikro yırtık ve buna bağlı kanama tespit edilmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babeli maç öncesi affeder bunlar öyle yavuşak bir camia.
Hayatım boyunca hakem hatasıyla kazanmak istemedim ama insAllah öyle bir hata yapar ki hakemler çıldırsınlar.
Ben ama göz göre göre olsun istiyorum stad aşağıya insin umrum degilŞu an gayet de istiyorum.4 puan içerdeyiz şu an.Bir yerden telafi etmek lazım.
Ben ama göz göre göre olsun istiyorum stad aşağıya insin umrum degil
sakatlığından haberim yoktu.sakat zaten de yetişme ihtimali var mı sence ?
sağ uyluk arka adale (Biceps) zarında (Fascia) mikro yırtık ve buna bağlı kanama tespit edilmiştir.
Tanrıdan tek dileğim, sentetik madde kullanıcısı, sonradan görmeleri bir kez daha sahaya dökecek şekilde galip gelmemiz. şöyle 90+5.dk civarı gelsin yıkılsın stadları.
100. yıl şampiyonluğumuza kan doğrayan adamı avatarınızda taşımanızın sebebi nedir
yok ofansif + defansif beyinsiz mariano yu oynatsinHoca bu mactada Gol yemeyeyim diye hucum fakiri beyinsiz linnesi oynatir kadroya yazin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hücum fakiri Linnes mi? Kafası çalışan nadir oyunculardan. İyi de oynadı bugün.Hoca bu mactada Gol yemeyeyim diye hucum fakiri beyinsiz linnesi oynatir kadroya yazin
Hoca bu mactada Gol yemeyeyim diye hucum fakiri beyinsiz linnesi oynatir kadroya yazin
Adamlar orayı otoban yaptı bugün.Hücum fakiri Linnes mi? Kafası çalışan nadir oyunculardan. İyi de oynadı bugün.
[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi