STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

İlk golü yiyeceğimiz dakika önemli. 4'lük 5'lik olmamak için ilk 30 dakika direnmek şart.

Tahmin: 3-0

bunu ben yazsam küfürler havada uçuşurdu ve kimse ban yemezdi :D

Bu takım en iyi halinde bile deplasmanda derbi galibiyeti kazanamaz. En son feda döneminde Olimpiyat Stadında Melo-Drogba'lı kazanmıştık galba 1-2(0-3).

Boşuna kafa yormaya gerek yok.

<< Kadıköy, Vodafone, Akyazı'da galibiyet göremeyenler derneği başkanı.

Sahi en son rakip sahalarda ne zaman galip geldik ben hatırlamıyorum
Derbi fakiri olarak yolumuza devam ediyoruz üzücü

mantığım izleme diyor

gönlüm ,izle lan hıyar diyor

ne geldiyse başımıza gönlümüzden geldi,öküz biraz kendileri

anlamıyor

Bu ekip sampiyon olan 21 takim icerisinde en karaktersiz olanidir herhalde.Zerre guvenim kalmadi artik.Yenilir doneriz

___________________Muslera

Linnes___Ozan Kabak___Gökay Güney___Nagatomo

___________Celil Yüksel____Fernando

Yunus__________Atalay Babacan________Feghouli

____________________Onyekuru

Böyle çıkalım yenilsek de razıyım. 5 tane aslan gibi genç oyuncu kazanalım.

Gol atamadan yeniliriz takımda orta saha diye bir şey yok defanstan top çıkaramıyoruz

Mus
Linnes Ozan Maicon Naga
Onye Celil Fernando Yunus
Feg
Muğdat

Çıkmalıyız

Terim ve prenslerinin (eren,ömer,selçuk) tarihimize kara bir leke daha süreceği maç.
En az 3-4 fark yedireceklerini bekliyorum.
skor tahminim 0-5

bekleme derim.maiconun kötü oynamasını da beklemeyin abi.sana iddia tüyosu verecegim 1-2 güne.biraz linnes aksayabilir.muslera eh işte.değişik bi maç olacak
Yinr herşeyin tek suçlusuymuş gibi Linnes yine kesik yerse bu maç hiç şaşırmam ben.

sent via GSC

Gomis'in maaşına 1 milyon euro zam yapmayı kabul etmeyerek koca takımı Eren kazmasına mahkum eden ve

Şampiyonlar Liginde gruptan çıkamayarak takımın 10 milyon euro zarar etmesine neden olan magirus kamyoncu Albayrak

Seni de unutmayacağız...

çıkmayalım da korktu desinler bize değil mi?
yani bazen o kadar saçmasapan yorumlar yapıyorsunuz ki şurda en son ortaokulda konuşuyorduk böyle

Geri
Üst Alt