STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Bu onun bunun tinercilerin gotleri kalkmks kendilerini birsey zannediyorlar.

Sunlara koymak farz oldu, hatta VAR hatali karar versin 90+de 0-1 kazanlim sonra Fiko hakemlere sahip ciksin.

43422.jpg

Bu kadroyu bekliyorum bence yenilmeyeceğiz.
Mariano Linnes ikilisi hep oynamali bence.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antreman videolarını yeni izledim, biraz ümitlendim lan :( düne kadar yine yenilip geliriz diyordum. Bizim ruhsuz eşşekler biraz silkelenip en azından mücadele eder mi acaba? yav gol yer yemez dağılmasın, son dakikaya kadar korku yaşatsın da 1-1 i bulamasa bile sevineceğim. Helva gibi dağılıyor adamlar fark yiyor. Yarın ama en azından beraberlik alacaklarını düşünüyorum.

"Deplasman" sıkıntısını aşamadığımız için kimse mucize beklemesin.
Sihirli el yok
Bu maçı kazanma durumu çok düşük.
Ceza almaya değmeyecek bir maç. Forum da ki arkadaşları uyaralım kendinize yazık etmeyin. Kafaca hazırlanın puan kaybına ve yarın sakin bir maç izleyip ertesi gün işinize okulunuza rahat gidin.

Sihirli el yok
Ceza almaya değmeyecek bir maç. Forum da ki arkadaşları uyaralım kendinize yazık etmeyin. Kafaca hazırlanın puan kaybına ve yarın sakin bir maç izleyip ertesi gün işinize okulunuza rahat gidin.
Yav bir kere de Anadolu takımı gibi kapanalım, son dakikada gol atıp sahaya dökelim tinerboyları ya. Dünya kadar eksiğin var hala 3-5-2, 4-3-4 gibi şeyler deniyoruz. çık 4-6-0 Eren olmasın mesela, zaten zararı var yarardan çok.

Sihirli el yok

Deplasman sıkıntımız yok ki iç sahada da iyi değiliz zaten.

Yav bir kere de Anadolu takımı gibi kapanalım, son dakikada gol atıp sahaya dökelim tinerboyları ya. Dünya kadar eksiğin var hala 3-5-2, 4-3-4 gibi şeyler deniyoruz. çık 4-6-0 Eren olmasın mesela, zaten zararı var yarardan çok.
Bu haftaya kadar oyun planını degistirmeyen hocamız yarında korkak bir oyun tarzına bürünmeyecektir. Yani bir aykut oyunu beklememeliyiz hic bir zaman. Bana kalsa yarın kapanıp kontra aramamız lazım çünkü elinde ki kadro kalitesi buna mecbur. Ama ben bu zamana kadar kapanan bir Fatih Terim oyunu bilmiyorum

Şu son 2 aydır ic sahada kötüyüz. Onun dısında iyiydik ve sadece deplasman problemi vardı. Gecen sene ki besiktas deplasmanı gibi ortam. Yani o maçın bir benzeri olası

Bu maçı kaybetsek de bence çok önemli değil yeter ki 6 puan ya da aşağı farkla ilk yarı bitsin 2.yarı çok daha fazla puan toplarız işi götürürüz.

Beşiktaş yenerse üstümüze mi çıkıyor averajda öndeler mi?

Bejtasi niye bu kadar buyuttunuz anlamadim. Tek avantaj ev sahibi olmalari.

Sihirli el yok
Yenecegiz

Geri
Üst Alt