STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

hocam böyle adamları anlamıyorum her fırsatta terim adına olumsuz yorumlarda bulunuyorlar

kardeşim sevmiyorsan sevmiyorsun bunu her mesajında dile getirmek ergenliktir. ahmed arif'in yaşının maksimum 20 olduğunu düşünüyorum

şahsen ben kendisini sevmiyorum ama her mesajımda ''ahmed arif kesen'i sevmiyorum'' mesajı atmıyorum. hasan şaşıda sevmiyorum atmıyorum. ama bu arkadaşının sorunun ne olduğunu çözemedim. ya ağır fenerli yada bjkli fatih terim gibi bir teknik direktöre sahip olmadığı için kıskanıyor yada fatih terim zamanında iyi koymuş ahmed arif kesene ondan bi kuyruk acısı var diye düşünüyorum

Taktik teknik eleştirimizi yine maç sonu yaparız. Hayal kurmak değil taraftar olmak kazanacağımız iddiasını taşımak.

İnleyen nağmeler.....

Üzülmeyelim şu Allahın cezası maçtan sonra başka bir şey istemiyorum. Hafta p.ç olmaz inşallah.

Selçuk ve Eren oynamasın diyenler ya kim oynayacak? Genç çocuklar daha oraya monte edilmek için uygun değil. Psikolojik olarak fazla etkilenirler.
Fatih Terim bu çocuklar yerine leşleri oynatarak bir nevi doğru kadroyu ve doğru zamanı bekliyor gençler için. Yoksa kendide farkındadır Selçuk ve Eren gibilerin beş para etmez olduğunun.

Kaç senelik teknik direktör sizin gördüğünüzü göremeyecek ha? Şu durumda bir sürü sakat varken ve transfer yapılamıyorken Ft eleştiren kuştur.
sakatlarin olmasinin nedeni ne

Taktik teknik eleştirimizi yine maç sonu yaparız. Hayal kurmak değil taraftar olmak kazanacağımız iddiasını taşımak.

İnleyen nağmeler.....
Abi teknik taktik konuşuluyorda, bu adam kimi oynatacak? Celil'i Yunus'u mu? Doğru zaman mı şu an bunlar için? Yahut hazırlar mı? Kim biliyor bunu? Ozan 'ı çıkardı laps diye koydu işte. Kendi güvense bu adamlara sene başı 2 tane forvet istiyorum der mi? Selçuk'u istese Donk' u mu oynatırdı veya Ndiaye alınır mıydı?

İnleyen nağmeler.....
ruhumu sardi
bir ruyaki orda hep
sarkilar vardi
ucan kuslar martilar
yesil tatli bir baharr
gulen sen
sevdalilar vardi

kadrodaki 4 orta saha sakat veya cezalıyken selcuk neden oynuyor hayıflanmalarından da gına geldi. kim oynayacak celil mi? bana cok düz bir oyuncu gibi gelmesinin yanında maç tecrübesi neredeyse hiç yokken bir derbi deplasmanında 11 başlatmak selçuk'u oynatmaktan daha mantıksız.

Abi teknik taktik konuşuluyorda, bu adam kimi oynatacak? Celil'i Yunus'u mu? Doğru zaman mı şu an bunlar için? Yahut hazırlar mı? Kim biliyor bunu? Ozan 'ı çıkardı laps diye koydu işte. Kendi güvense bu adamlara sene başı 2 tane forvet istiyorum der mi? Selçuk'u istese Donk' u mu oynatırdı veya Ndiaye alınır mıydı?
Hocayı inanılmaz seviyorum. Tek hatası eren ile selçuğa bu kadar müsade etmek kusura bakma ama öyle. Bu adamlar yerine gençler oynasa zaten taraftar onlarla kaybedelim der. Ama kötü futbol izletmezler bize emin ol. Eren denilen herif hem kötü hem de gamsız olunca çekilmiyor. Sinanın sakatlığına sevinenler vardı. Oysa yerine eren oynayacaktı ama dinletemezsin bazı çok bilmişlere. Hoca hareketli forveti sever sinanda tam forvet olmasa bile idare ediyordu. Neyse umarım ilerde odunu oynatmaz.

Terim'i en çok eleştirenlerden biri olarak şunu söylemeliyim ki Terim ilk 11 oalrak %90 iyi kadrolar çıkarıyor. Sinan ve Feghouli tercihi dışında genelde ilk 11 tercihleri iyiydi. Ancak sorun hocanın takımı fiziksel olarak hazırlayamaması ve taktik yetersizliğindeydi. Bugün de burada yazılan kadro çıkarsa niye bu çıktı demem. Ama Atalay, Yunus veya santrafor gençlerden birisi de neden olmasın?

kadrodaki 4 orta saha sakat veya cezalıyken selcuk neden oynuyor hayıflanmalarından da gına geldi. kim oynayacak celil mi? bana cok düz bir oyuncu gibi gelmesinin yanında maç tecrübesi neredeyse hiç yokken bir derbi deplasmanında 11 başlatmak selçuk'u oynatmaktan daha mantıksız.
Celil oynar Atalay oynae 16 yasindaki Mustafa Kapi oynar ama Selcuk oynamasin arkadas yeter artik!!!hatayi yapacaksada bu gencler yapsin, kicini rakibe dayayip faul aldirmakdan baska ne yapiyor selcuk?

Geri
Üst Alt