STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Ahmet Ozan Maicon üçlü savunması yapacağız. Önünde de Selçuk onun önünde de Eren var.

Hani niye 4-2-3-1 çikmiyoruz anlamadım. Linnes oynasın Ozan Maicon olsun bari.

eren ve selcugu bekliyorduk da ahmet nedir? en az 5 YERIZ!!

senol günesin cikardigi kadroyu gören bizim hoca kalp krizi falan gecirmediyse iyi. dorukhan ve güven gibi tecrübesizleri tercih etmis. bizimkide ahmeti tecrübeli diye oynatiyor herhalde.. insanda biraz cesaret, biraz yürek olur. ereni kesip mugdati oynatmaya bile cesareti yok

Ahmet varsayıldığı kadar kötü bir futbolcu değil aslında ama bizde hiç tutmadı maalesef, tutacağı da yok; inat etmek anlamsız. Hele Maicon-Ahmet ikilisi, aklımın yettiği dönem içerisinde gördüğüm en kötü ikililerden biridir; Ozan ne yapsın?...

Muslera
Ozan maicon gokay
Mariano linnes fernando nagatatomo
feghouli
Onyekuru Yunus/Eren

Mariano yada linnesten birisi ortasaha oynamali

Şöyle birsey yapmak cok zordu degil mi hocam
Cok zordu
Sabredin dedin sabrettik
Degisim olacak dedin bekliyoruz
Copy paste kadrolardanda zihniyettende sıkıldik artik

muslera
linnes maicon ozan nagatomo
mariano fernando
yunus feghouli onyekuru
mugdat

cikmak cok zordu herhalde. marianonun yerine alt yapidan biri de olabilirdi

Şenol iki tane genç ve tecrübesiz adamla başlıyor.bu açıdan takdir ettim.Bizimkisi hala bitik ve ne vereceği(!) belli adamlarda ısrar etsin dursun

gencler oynarsa kaybedermisiz onlari zihniyeti goruyormusunuz. mustafa ahmeti gorunce dahada istahlanmistir

Fatih hocayı çok sevmesem vallahi isyan ederdim Ahmet nedir abi ya. Ben çıkıp oynayayim vallahi daha iyi oynarim.

Hoca Ahmet Selçuk çöpü tecavüze uğrayınca kaçarı yok gençleri koyacak o evlatların seni ilk satacak adamlar hocam ama dinlemiyorsun malesef yaşın geldi 70e ama inadin zerre degismedi

ts 4-0 gs
malatya 2-0 gs
östersunds 2-0 gs
karabük 2-1 gs
rize 1-1 gs
basak 4-0 gs
malatya 2-1 gs
basak 2-1 gs
sivas belediye 2-1 gs

ahmetli deplasmanlarda elde edilen sonuclara bakayim dedim epey rezalet skorlar var

Selçuk ve Fernando ile NAH ortadan geliriz.

Bu kadro ile ancak Kanat dan atak yaparsın. Plan da bu herhalde.

Maç sonu tek teselli hocanın konuşmaması olacak yoksa yine diyecekti kadro bu bize sabredin zaman verin

Terim: "Galatasaray'da oynamanın, o formayı giymenin, Şampiyonlar Ligi'nde bulunmanın çok önemli olduğunu bilmeli herkes."

SL macindan sonra

Geri
Üst Alt