STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Ulan Eren şerefsizi zaten hakemler bizi doğramak için pozisyon kolluyor az biraz kafanı kullan ulan haysiyetsiz

Ama sana kızmıyorum halen seni ısrarla oynatan adama kızıyorum yeter ulan artık YETER

Ahmeti mahmeti koyuyor utanmadan 25 dk oldu bi tane atak yok. Şu takımın herhangi bir organize atak yapma ihtimali sıfır. Aksini söyleyen futbol cahilidir. Tesadüf eseri gol gelirse gelir ama Beşiktaş 5-0 kazanırsa şaşırmam. Bizdeki öküzler daha nerede duracağını bilmiyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abartmıyorum tek teselli mac sonu hocanın yüzünü görmemek cünkü aynı şeyleri bahaneleri söylemesinden ben bıktım,sevsemde bıktım.

çift vuruş da yoktu penaltı da ALLAH belanı versin itoğluit bu kadar basit mi galatasarayın aleyhine kararlar vermek hiç ağırlığımız yok

Sizin 3 lü sisteminizi .. gidinnlan şu camiadan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
O pozisyona çift vuruş veren hakemin adam olabileceğini düşünmüyorum.

VAR varken o topa koluyla dokunan net eksi adam Eren’i nereye havale edeceğimi bilemedim.

Hala Eren’i Ve Selçuk’u kadroya alan Terim’e de sevgiler...

şampiyon takımdan gol pozisyonuna bile giremeyen takım yaratabildiğiniz için hepinizin ...... .........

Ku7?denin bitik karşısıbda acizlilk yaşıyorsunu ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangi akıl kac mactır oynamayan ahmet'i oynatır
Hoca elestirilmeyecek diye bisey yok
Bunun hesabi verilmeli

Tamam yine iyi değiliz de,zaten iyi değiliz bir de yavşaklar her maç abuk subuk penaltılar,yayın ordan fauller çift vuruşlar bıktırdılar be.Bu ne artık.Hiçkimseye çalamadıklarını gelip GS'ye çalıyorlar.Çalmayanı da VAR denen şerefsiz sisteme bakıp oradan çalıyor.

Bu takım ne oynuyor ki zaten anca antrenmana gidip kendini tatmin eden ultra işe yaramaz taraftar grubuna yönetim para yedirip susturur. Şu oyuncuların haline bak. Hocaya ve futbolculara 90 dakika ıslık çalınmalı veya tezahürat yapmadan sessiz sessiz protesto edilmeli. Bjk deplasmanında 3 stoperli selçuklu erenli çıkan zır cahildir iki hücumcu çıkarmış başka adam yok

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mal oğlu mal barajda nasıl sıçrayacağını bilmiyor. Ama ona kızmıyorum, zekası bu kadar çünkü. Suç bizi ona muhtaç edenlerde.

Geri
Üst Alt