STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Abi ne yapalım biz yahu.

Kulübü mü feshedelim.

Amma abarttiniz su ruh olayini. Kalite olmadiktan sonra ruh olsa ne olur olmasa ne olur.

bizim futbolcular biraz hırslı olsa alırlar maçı ama helva gibi dağılıyorlar!

Yahu şu muğdat oyuna girse, hiç birşey yapmasa sadece deli gibi koşup dursa bile erenden bin kat faydalı olur gözümde

Talimat almış bir şerefsizin yönetimi altında takımımda suç bulmaya sıra gelmiyor.

Bence verilmeyen penaltılarda, çift vuruşta penaltı da doğru karar.

Asıl suç erende. Beyefendinin canı yanmayacak diye yan dönüyor, bir de dirsek ile hamle yapıyor. Adam gibi dursa hiçbir şey olmayacak. Top çarpıpta ölen futbolcu var mı ya? Ne olur birazcık göğsün başın sızlasa, yeter artıl defol git eren. Faydan yok zararın olmasın bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çift vuruş nasıl doğru karar,adam kafayı neredeyse 1 metre indirmiş defans oyuncusu ne yapsın?

Beşiktaşın kazandığı çift vuruş hatalı
Bize verilmeyen net penaltı var
Medel 2.sarıdan atılması gerekiyordu
Onyekuru ceza sahasına girdi belki gol atacaktı ama kornere gitti ancak uydurma bir ofsayt çalındı

Garip işler dönüyor

Cekilin ligden

Yunanistan ligine ne bilim baska lige gidelim, bu pislik lig midemizi fazlasiyla bozdu

Artik yeter diyorum lan, yeter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk'a madem sarı veriyorsun o Medel'e neden ikinci sarıyı vermiyorsun adi eyyamcı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle olsa söyle olsa degil. inanmiyorsaniz internet de arastirin

İnanmamak değil olay. Sen iki yıl öncesini diyorsun ben de geçen yıl değiştiği söylenen kuraldan bahsediyorum. Fenerli hangi futbolcu hatırlamıyorum ama Feghouli tam geçecekken sağ eli yerdeyken topu süpürmüştü resmen ama hakem devam demişti. Acayip sayıp sövmüştüm pozisyona. Maç sonrası herkes o pozisyonda penaltı olamayacağını çünkü kuralın değiştiğini söyledi. Aynı şekilde bir korner pozisyonunda da böyle olmuştu. 1 tane bize 1 tane Fener'e. Kimse çıkıp itiraz etmedi çünkü kural değişmiş güya. Ondan bahsediyorum.

Bence verilmeyen penaltılarda, çift vuruşta penaltı da doğru karar.

Asıl suç erende. Beyefendinin canı yanmayacak diye yan dönüyor, bir de dirsek ile hamle yapıyor. Adam gibi dursa hiçbir şey olmayacak. Top çarpıpta ölen futbolcu var mı ya? Ne olur birazcık göğsün başın sızlasa, yeter artıl defol git eren. Faydan yok zararın olmasın bari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hastır lan ordan kuş

Hakemler resmen emir almış bir şekilde çıkıyor karşımıza

Bu durumda yapmamız gereken 2 şey var ya takımı sahadan ve ligden çekeceğiz her şey karışacak

Ya da bu durumu kabullenip savaşacağız ve o statta hakemine de, Tff'sine de ve alayına koyup geçeceğiz

Başka yolu yok

Arkadaşlar iyi hoşta hakem şöyle şaibeli yok bizi doğruyolar iyi tamam pekala.
Ama şu rezalet kargalarıda bulmuş hakem makem demeden sokacaksın içeri.

Daha 2 gün önce 40 bin kişi gitti bunlara gaz vermek için ayıptır yahu

Geri
Üst Alt