STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

degil maalesef oyunun hakki bu skor degil. kasimpasanin minimum 2 farkla önde olmasi gerekiyordu simdiye kadar. galatasarayla oynasalar mac 3-0 falandi suan.

Olsun. Kasımpaşa bir şekilde rakibimiz. Averaj yükseltmesin. 1-0 olsun Kasımpaşa’nın olsun

Diagne'nin golde aldığı pozisyon nasıldı ama. Bir forvet geçtim diğer özelliklerini sadece şunu yapsa bile fark yaratıyor.

Eyyamcı cücü iyi izle ayak işte böyle kalkar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imparator terim baksin bakalim kasimpasa nasil hizli oynuyor mu 3 stoperle mi oynuyor hele bi analiz etsin.

eren derdiyok denilen utanmaz da su cagneyi izlesin belki biraz bir seyler ögrenir 30undan sonra.

fatih terım takım gorsun takımm aslanım kasımpasa

Şu var saçmalığı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Her karar alehimize bunlarında lehine oldu sürekli.Bu sistem her zaman demişimdir futbolun doğasına tamamen aykırı.Fakat bir nebze ispanyada, almanya gibi adaletli yerlerde olabilir.Bizim gibi şerefsizlerle dolu mhk federasyon başkanın oldugu yerde ise tetikçilik için birebir bir sistem.

galatasaray maclarinda var sürekli bizim aleyhimize calisiyor, hele vidanin eli yüzde yüz penaltidir erman toroglunun dedigi gibi. dün yasanan hakem rezaletinden sonra a.rahim konusmadi bile. anca konusmayacagi yerde konusur tirci arahim

Yalniz penalti pozisyonu vidaninki ile yakinlik arz ediyor mesafe neredeyse ayni.
Şimdi iki maçında gözlemcisini merak ediyorum kac puan verecekler. Bu penaltiysa o niye degil. Maçın sonucuna etki eden bir hakeme kac puan verecekler izlemeyem hakemi gecen haftakiler gibi kızağa çekecekler mi?

Terim Kasımpaşa’yı izlesin diyenler Kasımpaşa’nın kulübesine baksın. Hah işte o adam bizim başımızdaydı iki sene önce. Hatırlıyorsunuzdur o günleri! Sahaya bakın kulübeye değil. Sahamız eşek dolu!

Kasimpasa baya acik veriyor neyine uzay takimi muamelesi yapiyorsunuz anlamadim baya baya mahalle maci kivaminda mac.

galatasaray maclarinda var sürekli bizim aleyhimize calisiyor, hele vidanin eli yüzde yüz penaltidir erman toroglunun dedigi gibi. dün yasanan hakem rezaletinden sonra a.rahim konusmadi bile. anca konusmayacagi yerde konusur tirci arahim
Doğru fakat biz ezik olduğumuz için bu yıl yani her anlamda ezici oyun teknik yönetim o yüzden düşene bir tekmede biz bırakın diyor herkes çok sasirmanak lazım dahada vuracaklar

Geri
Üst Alt