STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya bunlar Akhisar deplasmanina gidiyormus.

Terim'in kesip attığı tırnağı değişmem Denizli'ye. Bu gaz bir yerde biter. Kemal Hoca'nın takımı 2 senedir iyiydi zaten.

Terim Kasımpaşa’yı izlesin diyenler Kasımpaşa’nın kulübesine baksın. Hah işte o adam bizim başımızdaydı iki sene önce. Hatırlıyorsunuzdur o günleri! Sahaya bakın kulübeye değil. Sahamız eşek dolu!
mahir bey şey değil mi o lazio maçına korkudan çıkamayıp geldiği andan itibaren rezilleri oynatan adam

Gocege yazık oldu cidden adam ilk defa tetikcilik yaptı hayatı kaydı Fırat denen ömrü saibeli pislik hala bu liglerde

Terim Kasımpaşa’yı izlesin diyenler Kasımpaşa’nın kulübesine baksın. Hah işte o adam bizim başımızdaydı iki sene önce. Hatırlıyorsunuzdur o günleri! Sahaya bakın kulübeye değil. Sahamız eşek dolu!

O kadroyu Pep ve Sir Alex Ferguson beraber antrenörlük yapsa kurtalamazdi. Bildigin rezil kadroydu ve simdiki Fenerin kadrosuna resmen rekabet yapardi

Trezeguet kacinci asist
Bu adami kasimpasadan degilde anderlechten alacaksin
Kasimpasa her sene buluyor boyle bir iki topcu.
Komisyon isine bulasmamislar daha anlasilan

O kadroyu Pep ve Sir Alex Ferguson beraber antrenörlük yapsa kurtalamazdi. Bildigin rezil kadroydu ve simdiki Fenerin kadrosuna resmen rekabet yapardi

Ben de onu diyorum ki. O zaman kötü kadromuz vardı Denizli hiçbir şey yapamadı. Şimdi de kötü kadro, ruhsuz ve sakat kadro var. Üstüne TFF saldırıları var. Terim bir şey yapamıyor.

Bunlar iyi hucumcu buluyorlar ama neden savunma oyuncusu aramiyorlar resmen copluk savunmaları

benim bildigim teknik direktör hep kulübede olur, yani saha kenarinda. bizde futbolculardan cok teknik direktör cezali oluyor nedense.

Öküz herif karşı karşıya dikti topu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerizekali kacirdigina bakin 3-0 olmasi lazimdi

Geri
Üst Alt