GSCimbom
STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık
Uğur İz

STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık Sayfa 10

Uğur İz ·

Cevap
521
Okunma
25,3K
Sayfa
10/27
Terim Kasımpaşa’yı izlesin diyenler Kasımpaşa’nın kulübesine baksın. Hah işte o adam bizim başımızdaydı iki sene önce. Hatırlıyorsunuzdur o günleri! Sahaya bakın kulübeye değil. Sahamız eşek dolu!
mahir bey şey değil mi o lazio maçına korkudan çıkamayıp geldiği andan itibaren rezilleri oynatan adam

Terim Kasımpaşa’yı izlesin diyenler Kasımpaşa’nın kulübesine baksın. Hah işte o adam bizim başımızdaydı iki sene önce. Hatırlıyorsunuzdur o günleri! Sahaya bakın kulübeye değil. Sahamız eşek dolu!

O kadroyu Pep ve Sir Alex Ferguson beraber antrenörlük yapsa kurtalamazdi. Bildigin rezil kadroydu ve simdiki Fenerin kadrosuna resmen rekabet yapardi

Trezeguet kacinci asist
Bu adami kasimpasadan degilde anderlechten alacaksin
Kasimpasa her sene buluyor boyle bir iki topcu.
Komisyon isine bulasmamislar daha anlasilan

O kadroyu Pep ve Sir Alex Ferguson beraber antrenörlük yapsa kurtalamazdi. Bildigin rezil kadroydu ve simdiki Fenerin kadrosuna resmen rekabet yapardi

Ben de onu diyorum ki. O zaman kötü kadromuz vardı Denizli hiçbir şey yapamadı. Şimdi de kötü kadro, ruhsuz ve sakat kadro var. Üstüne TFF saldırıları var. Terim bir şey yapamıyor.

benim bildigim teknik direktör hep kulübede olur, yani saha kenarinda. bizde futbolculardan cok teknik direktör cezali oluyor nedense.

Geri
Üst Alt