STSL 18/19 H:14 | Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa | MS | 3 Aralık

evet Musleranin kötü kaleci oldugunu yine kanitladik gsc olarak

lan fidyosu falan yokmu penaltidan ofsayt nasil olur beynim almiyor

Yalnız biz kadro olarak berbatiz fakat bunlarda gerçekten 2 oyuncu anca sayarsin sikirtel ve valbune

Ceza alanina erken girdigi icin verdi fakat fb li oyuncular da icerideydi

Kurallarda topa dokunan erken girdiyse diye bir acilim yok , gol olsa da kacsa da iki takimin oyunculari da vurulmadan girerlerse

Gol de verilemez , bu sekilde rakibe de verilemez

Her halukarda bu atis tekrarlatilir . Ama su da var gol olsaydi da tekrar ettirmeyecekti

Futbolun alenen uygulanmayan kurallarindan biri basina dert acacak hakemin

golü atan eleman net ilerdeydi seken topu o değil başkası gol yapsa golü verirdi

harun yine tuttu helal olsun

gol iptal olur

Burda cok bilmiş bazı arkadaşlar var.. "Muslera penaltı atışlarında çok kotu, adeta golu atılmadan kabulleniyor" diye yazdıgımda , penaltıdır, normal gibisinden laflar ediyorlar. Dunku macta Muslera nın yediği basit penaltı golu ile bu macta Harun'un kurtardıgı golu görsun o arkadaşlar.. Not: Harun , Muslera dan iyi kaleci demiyorum. Ama penaltı kurtarmak da onemli bir ozellik..

Beyler ne ofsayti yahu ? Allah allah cift vurus sadecr ofsayt sonrasi mi verilir gozunuzu seveyim

Anlattim iste sebebini .

Sonuca gelelim. Kural hatasi mi oldu simdi?

Beyler ne ofsayti yahu ? Allah allah cift vurus sadecr ofsayt sonrasi mi verilir gozunuzu seveyim

Anlattim iste sebebini .
normalde fenerlilerde hareket edip ceza sahasina hücum etti, atisin bence tekrarlanmasi gerekiyor. yasar kemalden hakem olmaz bunu da sepetlesinler

Pasa hizli ama gerizekali bir ekip goruntusu veriyor

golü atan eleman net ilerdeydi seken topu o değil başkası gol yapsa golü verirdi

Kural boyle demiyor . Oyuna etkisi olursa demiyor , ihlali iki takim da yaparsa kacsa da gol de olsa tekrarlanir diyor

Keza gol de olsa bunun tekrari gerekirdi ama gol olsa verecekti her hakem gibi

Sacma sapan kural harici ictihat olusturdular penaltilar icin , herkes ceza alaninda geziniyor

Muslera kötü değil aslında takım kötü takım iyi olunca musleranib performansida kat kat artıyor her hafta ama böyle berbat durumda adam etkileniyor belli

Bizim Bursa'dan yedigimiz golden farki ne bu golun?Ciddi soruyorum.

Dün bizim yerimizde su Kasımpaşa olsa tinercilere en az 2 gol atardı bugün puan alirlarmi bilemem fakat tinercileri yenerlerdi

sordum simdi

eger penaltiyi atan takimin oyuncusu ilk olarak girerse cifte atis
rakibin girerse tekrar

Kural boyle demiyor . Oyuna etkisi olursa demiyor , ihlali iki takim da yaparsa kacsa da gol de olsa tekrarlanir diyor

Keza gol de olsa bunun tekrari gerekirdi ama gol olsa verecekti her hakem gibi

Sacma sapan kural harici ictihat olusturdular penaltilar icin , herkes ceza alaninda geziniyor
işte hocam bende o yüzden dedim gol olsa verecekti seken topu o ilerdeki eleman değil başkası atsa yine verecekti kurallara göre hareket etmiyorlar ki baktı golü atan eleman çok ilerde gol verirsem ayıp olur dedi iptal etti

Diagneeeeeee

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt