STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Muğdat - Feghouli - Onyekuru - Garry dörtlüsü sahada olmalı

Dt162cDW4AEwTQt.jpg

aloooo

Kazanmazsaniz Modlugum düsebilir
1. 3 Puan lazim
2. kuponum mic olur

EĞER AYAĞA KALKIP YENİDEN ŞAMPİYONLUĞA KOŞMAK ISTIYORSAK BUNDAN DAHA İYİ BIR FIRSAT OLAMAZ !!! EVET PUAN OLARAK BASAKSEHIRIN TAM 5 PUAN GERİSİNDE OLABİLİRİZ. HAKEMLER VE FEDERASYON KARŞIMIZDA OLABİLİR. AMA BİZ EĞER MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR ORTAYA KOYARSAK ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ IŞTE BU MAÇ BIR SAVAŞIN BAŞLANGICI.
HAYDİ GALATASARAYIM ! KAZANALIM

#BugünGünlerdenGALATASARAY #RakipRize #Hedef22 #KenetlenBaşkaGalatasarayYok #FatihinAslanları

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir sey yaziyorsun bari dogru bilgiyle ver

Bak bakalim basaksehirden 5 puan mi gerideyiz

bir "tam 5 puan" diye baskilamissin cumleyi, daha puan cetvelini bilmeden ..

5 veya 6 puan olması mesele değil, asıl sorun BJK'ye kaybetmeseydik devreye kadar kalan maçlarda en azından Başakşehir'e karşı beraberlikte kötü sonuç olmazdı, ama artık geri dönüş yapmak istiyorsak Başakşehir'i de bir şekilde yenmek zorundayız.

5 veya 6 puan olması mesele değil, asıl sorun BJK'ye kaybetmeseydik devreye kadar kalan maçlarda en azından Başakşehir'e karşı beraberlikte kötü sonuç olmazdı, ama artık geri dönüş yapmak istiyorsak Başakşehir'i de bir şekilde yenmek zorundayız.

Beraberlik de yeter biz içerde maç alamıyoruz sıkıntı o dışarda puan kaybı normal içeriyi düzeltsek işimiz daha kolay olur , bşk öyle uçacak takım değil Visca + takım savunması dışında numaraları yok alsak forvet ve stoper Arena'ya gömüp gömüp çıkartırız.

Basaksehirin de kazanmasi zor bu hafta , 1-2 haftayi telafi etme firsati dogdu

Ayrica Gs gidip basaksehiri de yenebilir yani , imkansiz bir sey degil

Başakşehir ile berabere bile kalsak artık bu saatten dışarıyı da düzeltmemiz gerekiyor, yoksa farkı kapamayı rüyamızda görürüz.

Beraberlik de yeter biz içerde maç alamıyoruz sıkıntı o dışarda puan kaybı normal içeriyi düzeltsek işimiz daha kolay olur , bşk öyle uçacak takım değil Visca + takım savunması dışında numaraları yok alsak forvet ve stoper Arena'ya gömüp gömüp çıkartırız.

Başakşehir ile berabere bile kalsak artık bu saatten dışarıyı da düzeltmemiz gerekiyor, yoksa farkı kapamayı rüyamızda görürüz.

Bence sıkıntı dışarda değil içerde + 40 bile zor görürüz böyle devam ederse 6 puan bıraktık 7 maçta çok fazla , dışarda öyle böyle 25 30 arası toplarız zaten ama toplam da 70 olması zor görülüyor bu şartlarda içerde tekrar seri yakalamak şart içerde alamayınca dışarı daha zor oluyor hem de.

Bşk 5 maç üst üste zor maça çıkacak hem :

Ankara dep
Bizle içerde
Alanya dep
Ts dep
Paşa içerde

Yani fark kendi kendine erir zaten.

Yeter ki forvet ve stoper alınsın kaliteyi vs geçtim sayısal eksiklik kapansın.

Başağın kalan maçlara o kadar dikkat etmemişim, bu şartlarda Başağa yenilmeden kalan maçları da alırsak hiç fena olma. Tabi ir de aşağı yenersek o zaman iyi bonus olur.

Bence sıkıntı dışarda değil içerde + 40 bile zor görürüz böyle devam ederse 6 puan bıraktık 7 maçta çok fazla , dışarda öyle böyle 25 30 arası toplarız zaten ama toplam da 70 olması zor görülüyor bu şartlarda içerde tekrar seri yakalamak şart içerde alamayınca dışarı daha zor oluyor hem de.

Bşk 5 maç üst üste zor maça çıkacak hem :

Ankara dep
Bizle içerde
Alanya dep
Ts dep
Paşa içerde

Yani fark kendi kendine erir zaten.

Yeter ki forvet ve stoper alınsın kaliteyi vs geçtim sayısal eksiklik kapansın.

Konu üstteyken reklam yapalim.
Yarin mac onu gorusmek isteyen tanismak isteyen varsa pm atsin.
Darlandim kafa dagitmis oluruz.

Ben dahi hata yapiyorum
_____________ Sinan Bilgin

Geri
Üst Alt