STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

galibiyeti unuttuk,güzel futbolu unuttuk,evimizde lig sonuncusuna diş geçiremiyoruz 2-0 dan maçı veriyoruz hala hocayı savunmayın sezon başından beri berbat durumdayız bu yönetimin yapacağı 2-3 transferle düzelmez hiçbişey İSTİFA...

Terimci varmı daha

hala var mar diyen şakşakcular vardı

Rizeyi de bursayıda çok iyi yendik he fenere 5 attık sahamızda galibiyet alamıyoruz

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
var

madem çok iyisiniz menajer olunda galatasaraya katkınız olsun td felan olursunuz

sizler daha vitaminken biz avrupayı fatih terimle fethediyorduk.

şimdi beni terimci ilan edeceksiniz ama ünal aysal-terim zamanı mesajlarımı bulun terime nefret mesajları atıyordum

Edeceğin müdahaleye sokayım senin,lig sonuncusuna karşı kendi sahanda 2-0 dan 2-2 ye nasıl getirtirirsin şu maçı.

klübün başında adam gibi başkan olsa hocayı kapının dışına atardı.ama o kadar rezil bir başkan var ki terimden emir alıyor.

Hahaha Feg'i çıkarıp Maicon'u alıyor 1 puanı korumamız lazım anlaşılan

Valla Hincala kiziyordum ama terim.korkak derken.o.kadar hakliymis ki yaziklar olsun Fatih Terim.istifa malesef ben.ki eski Terimciyim bu bir rezalettir Tudor kaybettiği zaman istifa ise.lig sonuncusuna iki sifirdan puan verirsen Terim hoca da istifa

Terim su an ligin en kötüsü hocasi bu sezon performanslari baz alindiginda.

Maıconu sokmak kafa golü yedikten mi sonra aklına geldi Ümit sen git rap'e filan devam et bişey olacağı yok senden

Geri
Üst Alt