STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Hakem havuzu cok dar . Ozan sacmalamasa aslinda bursa macini bize yakin yonetmisti

Yani en azindan erzurum garry , serdar konya gibi skandallari yoktu

Yine sansa maci berabere gotururken ozan in malatya ve kasimpasa macindakine benzer mudahalesi ile yenik duruma dustuk

Rakip de zayifken verilmesi problem degil , artik rize varken de sorun etmeyelim bir zahmet

Vay arkadaş ya yine şikeci biri atandı ulan hiç çekinceleri yok

Cüno’ya da ödül olarak başak maçını vermişler.

1-1 biter rize oynar 5 tane minimum net pozisyona girer 1 tane atar karambolde 80 de atar 1-1 bitiririz

Feghouli antremanda yer aldigina göre atalay yedek Kulubesinde olur,cezali Fernando’nun yerine celil oynar

Rize ligin en kötü 2-3 takımından biri 3-0 yeneriz.

Hakemin kim olduğu değil VAR'ın başında hangi şerefsizin olduğu önemli artık, ondan hakem Ahmet olmuş Mehmet olmuş ne fark eder.

Bir yorumla ilgili suphem var , bu hataya porto macinda da dusmustuk . Beinsports disindaki kanallardan ozetleri takip ettikce maclarda az pozisyon olduguna (girdigimiz veya maruz kaldigimiz) yonelik bir hatali algi olusuyor

Besiktas macinda (rakip adina) bir cirpida golden hemen sonra kafayla girilip muslerada kalan , ljajic in diregin dibinden giden , musleranin iyi yer tutmasindan kucagina gelen , keza yine frikikte diregin altindan musleranin cikardigi , sol caprazdan kurtardigi , ayrica quaresmanin ofsayt olan , sonra da dedigin gibi caner pozisyonu ..

Ayni yanlisa porto macinda da dustuk ,galibiyete biz yakindik ama adamlarin ilk yarida voleyle kacirip , ikinci yari 2-3 tane karsi karsiyasi var

Suraya gelmek icin soyluyorum , o olmasa bu olurdu diyecegimiz baya pozisyon veriyoruz en uyuntu macta bile

Bursa , konya gibi maclara girmiyorum bile

Üclü defans cıktıgımız maclar icin konusuyordum esasen.
Bjk macini ozetten degil tamamını canlı izlemistim. Saydıgın pozisyonların hemen hemen hepsi cılız en azından net fırsatlar degiller veya duran top neticesi olusmus pozisyonlar. Akan oyunda Besiktas'a kesinlikle pozisyon zenginligi vermedik. Bursa macına da dörtlü cıkmıstık. Tek serh dusebılecegımız mac Konya.

Geri
Üst Alt