STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Nando
Ozan Maicon Ahmet
Mariano Selcuk Feghouli Ömer
Garry
Nagatomo Eren

hazirmiyiz buna..

Bizimkiler lig sonuncusu karşsında bile gereksiz edebiyata devam demişler... DÜşünsenize kenetlenin başka Arsenal yok :)

Kenetlenelim store'dan alışveriş yapalım iş bilmez bir kaç adam paraları abuk sabuk gömsün. Felsefemiz bu sanırım, bu tarz arabesk işlerden nefret ediyorum. Son dönemde sadece futbol değil her alanda görüyoruz sinir bozucu bir şey hakikaten. Slogan atmayın, işinizi düzgün yapın.

Ozan Kabak sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu maçta sarı kart görmesi halinde Başakşehir maçında forma giyemeyecek

sari yiyen ilk oyuncumuz belli . Malum haftaya akbilspor

yine abidik gubidik bir kadro. gencleri oynatmamak icin orta sahada selcuk feghouli ile basliyoruz, ALLAH akil fikir versin bizim teknik ekibe

muslera
linnes ozan gökay nagatomo
celil abdussamed
onyekuru feghouli rodrigues
ali

böyle ciksalar herkes alkislardi. genclerin oyuna girecegini sanmiyorum. artik 70de onyekuru ömer, 80de mugdat maicon degisiklikleri olur. son hamle olarak da yüksek ihtimal linnesi marianonun yerine alirlar 85 gibi

------------Muslera--------------
Mariano-Ahmet-Ozan-Nagatomo
------Selçuk--Muğdat-----
Onyekuru--Feghouli---Rodrigues
------------Eren-----------

Bu nasıl kadro,lig sonuncusuna karşı içerideki yenilmezlik serisini bozmak istesem böyle bir kadro çıkarırdım heralde.

macin basinda hemen 2-0 geriye düstügümüzü görür gibiyim sonrada maicon ömer linnes oyuna girer

Geri
Üst Alt