STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Mariano ve Linnes onlu arkali oynayip Fegh ortada oynasa daha iyi olur.

İki takımda aynı taktiği oynuyor la:d Maç tam bir taktik faciası. Orta sahada 22 oyuncudan kimse yok.

Unal karaman 1 sene icin 1.8M TL aliyormus, adam onuru kesip atti 22 yasindaki ugurcanki koydu, konyayi ezdi gecti evinde 3-0.

Utan terim utan.

Feghouli & Onyekuru ikilisini bir kenara koyuyorum STSL 'deki en yeteneksiz hücumculara sahip takım biz olabiliriz

takımın kapasite belli. iyi oynayanlar ceza yedi ve sakatlandı. takımın balansı bozuldu yapacak bişey yok
Cezalar ve sakatlardan önce de bir şey oynamıyordu bu takım. Bu kadar sakatlık çıkması da yine teknik ekibe yazar. Ayrıca kadro bu kadar yetersizken hala gençlere şans verilmemesi de rezillik.

Kalite yok onu anladık takımın ayakta kalacak hali yok. Selçuk Feghouli orta sahası çok cılız.

Iş yerinin noel kutlamasında maçı açtım izliyorum.

Eren ve Selçuka rağmen. Sonra Galatasaraylılığımızı sorguluyorlar.

sent via GSC

Futbolcu ol milyonlar kazan, topu yerden kaldırama, top sürmeyi becereme, inanılır gibi değil.

takımın kapasite belli. iyi oynayanlar ceza yedi ve sakatlandı. takımın balansı bozuldu yapacak bişey yok

Takım tam kadroyken de Erzurum'u içerde zar zor yenmişti ki Erzurum bile o günden bugüne çok değişti. 1 Loko 1 Porto maçını çıkar sezonun başından bu yana koca bir sıfır var ortada.

Geri
Üst Alt