STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Allah belanızı versin şerefsiz ruhsuzlar. Yine zehir ettiniz hafta sonumuzu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın başında rakip takım teknik direktörü olsa bu kadar kötü yönetmezdi takımı. REZALET. Teknik direktöründen yönetimine rezilsiniz aptal herifler.

BU HOCA GITMELI

HANGI AKLI SELIM ADAM MARIANO DENILEN BITIGI ORTA SAHA'ya KOYAR

Biktik lan sizden

BU HOCA GITMELI

HANGI AKLI SELIM ADAM MARIANO DENILEN BITIGI ORTA SAHA'ya KOYAR

Biktik lan sizden

Adam net penaltıyı izlemedi bile oc gu.Allah gani gani belanızı versin aq cocukları.

trabzona verilen penaltıyla bize verilmeyen penaltı birebir aynısı yalnız

Tribünlerde tek bir istifa sesi yok hadi terimi istifaya çağırmaya gotunuz yemiyor diyelim bari yönetim istifa deyin

Haram zıkkım olsun aldıgınız o paralar

Hadi geçmiş olsun cümlemize.

Sezonun bittiği işaretidir bu sonuç ve şekil. Onyekuru gerizekalısı ve hoca el ele verdi maçı

Ümit'e kızıyorumda aslında maçta senaryo önceden yazıldığı gibi oldu erken 2-0'ı bulduk. Değişiklikler Terim saçmalaması gibi duruyor

Allah belanızı versin oyuncusundan başkanına hepsinin. Ruhsuz köpekler lig sonuncusu lan bu takım utanmazlar.

Gerizekali teknik ekip yok ömer yok maicon. Bu gencler oynsmicsksa salin artik sunlari. Macin en iyisi Feghouli cikaripta hayalet marianoyu tutmak hangi gerizekalinin karariysa deehal kovulmalidir

Eve geldim,görünce şok oldum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya yemişim penaltısınu da VAR ını da bu Allahın belaları top oynasa hakemden şikayet etmeye yüzümüz olur en azından

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon başka maç izlemem artık bünyem kaldırmıyor...
Futbolcular - Teknik heyet - Yönetim hepsi leş oğlu leş...

Rezalet 11. Çok zor geçer bu maç , mağlup olursak kimse şaşırmasın. Ortasaha yok zaten stoperde de ahmet. Aminı ve samudio atar atar geçer artık ahmetin yanından. Allah sabıt versin taraftara. Terim kendi inat ve egosundan güzelim sezonu leş etti. Yönetime ders vercem sezon p.ç oldu
.

Geri
Üst Alt