- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Eren
Garry
Onyekuru
Selcuk
Omer
Ahmet
Sure alacaksa oynayacaksa konusmamiza gerek yok
Eren 90 dk
Garry 90 dk
Onyekuru 70 dk
Selçuk 65 dk
Ömer 20 dk
Ahmet 90 dk
süre alacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren
Garry
Onyekuru
Selcuk
Omer
Ahmet
Sure alacaksa oynayacaksa konusmamiza gerek yok
Gecmis olsun reyis o zaman.Eren 90 dk
Garry 90 dk
Onyekuru 70 dk
Selçuk 65 dk
Ömer 20 dk
Ahmet 90 dk
süre alacak.
Kendini buna hazırlasan iyi olacak
bu ne yav cosmayin fm mi oynuyoz
Valla taptiginiz ftbu ne yav cosmayin fm mi oynuyoz
Valla taptiginiz ft
4 bekle oynuyor
Ustune maiconu 86da forvet olarak oyuna sokuyor.
Fm oynasaydi coktan kovulmustu ama neyse.
Samp yolunda ki başaklara çelme takmamak adına yenilmeyi tercih ederim aradan bjk falan yürür giderse hiç çekilmez bizim ihtimal sıfır zaten
Su yönden katılmıyorum bjk gol atıp öne geçerse maç kazanıyor en azından bizde o bile kalmadı eskiden 2 farklı mağlubiyetten maç cevirirdik şimdi rakipler bize bunu yapıyor bana göre bjknin şansı bizden çok çok fazlaBjk bizden daha kötü.
Su yönden katılmıyorum bjk gol atıp öne geçerse maç kazanıyor en azından bizde o bile kalmadı eskiden 2 farklı mağlubiyetten maç cevirirdik şimdi rakipler bize bunu yapıyor bana göre bjknin şansı bizden çok çok fazla
Bugün puan kaybetseler bari hiç yoktan beraberlik bile işimize gelir öyle 1 tabloda
Bizim adımıza en mantıklı senaryo o zaten.Bugün berabere kalsalar fark 6 olur, bizle de berabere kalırlarsa 6 puanla devreyi kaparız.6 puanlada girersek araya çok fena ümitlenirim tabi başak 2 maçta 6 alırsada aynı derece yıkıklık yaşamam söz konusuBaşak bugün kazanır biz bunları yenersek de fark 5 puan,Başak bugün kaybeder biz berabere kalırsak da fark 5 puan.Açıkçası bunları yeneceğimiz bir senaryoyu kafamda oturtamıyorum bir türlü.O yüzden bugün kaybetmeleri daha yüksek ihtimal.Futbol şansıyla berabere kalabiliriz belki.
Bizim adımıza en mantıklı senaryo o zaten.Bugün berabere kalsalar fark 6 olur, bizle de berabere kalırlarsa 6 puanla devreyi kaparız.6 puanlada girersek araya çok fena ümitlenirim tabi başak 2 maçta 6 alırsada aynı derece yıkıklık yaşamam söz konusu