STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Bugün puan kaybetseler bari hiç yoktan beraberlik bile işimize gelir öyle 1 tabloda

eleven_43660.webp

Cok zor boyle bir kadroyla cikmak degil mi cok zor

Samp yolunda ki başaklara çelme takmamak adına yenilmeyi tercih ederim aradan bjk falan yürür giderse hiç çekilmez bizim ihtimal sıfır zaten

Su yönden katılmıyorum bjk gol atıp öne geçerse maç kazanıyor en azından bizde o bile kalmadı eskiden 2 farklı mağlubiyetten maç cevirirdik şimdi rakipler bize bunu yapıyor bana göre bjknin şansı bizden çok çok fazla

Sivas maçında öne geçip yenildiler evlerinde hem de.

Konya ve Fb maçında öne geçtiler ama berabere bitti.

Oynadıkları futbol pek şampiyon olacak takım havası vermiyor bizim gibi yani iki takımda olamaz bence şansları yok zaten yarın başşak alınca 8 puan öne geçiyor bu 2 takım üst üste 3 maç bile alamaz o farkı kapatacak.

Halis’in cezası bitti mi? Verirlerse bizim maça şaşırmam artık. Cengo veya yalaka çıkar sadece doğru bulmuyoruz söyler ve UltrAslan kimsenin takmadığı ağır bir metin yayınlar ve yine bizim aleyhimize düdükler çalınmaya devam edilir.

Bugün puan kaybetseler bari hiç yoktan beraberlik bile işimize gelir öyle 1 tabloda

Başak bugün kazanır biz bunları yenersek de fark 5 puan,Başak bugün kaybeder biz berabere kalırsak da fark 5 puan.Açıkçası bunları yeneceğimiz bir senaryoyu kafamda oturtamıyorum bir türlü.O yüzden bugün kaybetmeleri daha yüksek ihtimal.Futbol şansıyla berabere kalabiliriz belki.

Başak bugün kazanır biz bunları yenersek de fark 5 puan,Başak bugün kaybeder biz berabere kalırsak da fark 5 puan.Açıkçası bunları yeneceğimiz bir senaryoyu kafamda oturtamıyorum bir türlü.O yüzden bugün kaybetmeleri daha yüksek ihtimal.Futbol şansıyla berabere kalabiliriz belki.
Bizim adımıza en mantıklı senaryo o zaten.Bugün berabere kalsalar fark 6 olur, bizle de berabere kalırlarsa 6 puanla devreyi kaparız.6 puanlada girersek araya çok fena ümitlenirim tabi başak 2 maçta 6 alırsada aynı derece yıkıklık yaşamam söz konusu

Bizim adımıza en mantıklı senaryo o zaten.Bugün berabere kalsalar fark 6 olur, bizle de berabere kalırlarsa 6 puanla devreyi kaparız.6 puanlada girersek araya çok fena ümitlenirim tabi başak 2 maçta 6 alırsada aynı derece yıkıklık yaşamam söz konusu

Deplasmanda o kadar da üst üste kazanamazlar herhalde.37-39 puanla falan bitiremezler ilk devreyi ondan eminim de.Bizim maç korkutuyor beni.

Geri
Üst Alt