STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Gollerinde ofsayt yokmu?
Bencede ofsayt tartışılır. Kalecinin görüşü engelliyor rakip oyuncu sanki.

Var ama avrupada da bu toplara artik gol iptali yapilmiyor , mesela schalke nin bize 2 inci golu daha da bariz ama o da verildi

Ancak kalecinin hemen dibinde filan olacak ki anca oyle iptal edilir yoksa adam kaleciyi sasirtiyor kesin bence de

Bu arada takim iyi oynamiyor ama biraz kaliteli adamlar oyunda olunca rakip de oyle elini kolunu sallayip gelemiyor

Ben ilk yarı oyunumuzu beğendim, başak aşırı kötü hiç topa basmadılar nerdeyse, inş taktik filan değildir 2.yarı kondisyonu için.

Başkan musleranin kaç kere cepheden önüne gelen top da gol yedigini gördün ?

Doğru yemiyor ama bu maçta konsantrasyonunun bu kadar düşük olmaması gerekiyor. Penaltılar vs. bu sene çok motivasyonumuzu düşürdü. Genel bir düşüş var. Bu topu nasıl çıkardı dediğimiz bir pozisyon olmadı bu sene. Muslera bu değil ona üzülüyorum. Sıradan bir kaleci gibi oynuyor bu sene. Böyle görmeye alışkın olmadığım için bende ekstra gerginlik yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erman da fernandoya giydiriyor

Hakem elinde kart gostermeye gidiyor , sen bana da ver diyorsun mealinde konusuyor

Kafasız topçulardan kurulu bir takımız. İyi oynayan bir oyuncumuz yok sahada.

60. dk'dan sonra oyundan düşer kaybederiz muhtemelen.

Ndiaye pozisyon bulup yırtıp geçmeli ortasahayı. Anca öyle gol buluruz.

Pozitif olun kardeşlerim.Sezonun en önemli maçlarından birini oynuyoruz.Ocak ayına kadar minimumda tutmak gerek puanı.Kaleciden çok korkuyorum ama İnşallah 1-3 yeneceğiz.

Musleranın suçu yok demiyoruz ama Fernando o kadar rahat çalım yememeli ardında donup kalmamalı sıfır reaksiyon.

Fernando çıkmalı ama kim var yedekte?

Donk hazır değil galiba. Selçuk desen.... Demeyelim en iyisi.

Geri
Üst Alt