STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Ben umutlandım diyebilirim.
Sivas'ı yen transferlere bak bu kadar basit. Bugün burda porto yorgunluğu ile 1 puan iyidir onlarda kacırdı sende kacırdın.Yoksa fark 11 olucak ve lig bizim icin biticekti.

Yani şu fenerbahceliler bile ligin dibinde ersunla sampiyon olabilirmiyiz diyorda biz mi diyemeyecegiz allah aşkına

En azından ikili averajı vermedik içerde yeneriz bunları rahat bu maçı da alabilirdik aslında ama son vuruş yok takımda.

Ama sivas maçı baya zor baya Alanya bari kıyak geçse telafi olurdu.

şu an ligde herşey olabilir güçsüz takım çakar geçeriz devri bitti herkes tehlikeli ilk 10 a bakınca zaten anlaşılıyor gerekli takviyeler yapılmalı bir an önce

kaç deplasman olacaktı ki zaaa xD

kasımpaşa maçından sonra anca anlarsın deplasman hesabının ne manaya geldiğini
2. yarı nefesi tükenen kasımpaşa mı? Arkadaşım bak anlaşamıyoruz. 2. yarıdan bahsediyoruz zaten şuan şampiyonluktan bahsetmek mümkün değil. Gerekli takviyelerle net adayız. Ama hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

Transferde sadece forvete odaklanırsak hata yapacağız.

Eğer oyuncu alabilecek kadar mali ayarlama yapabileceksek bence forvet kadar önemli yerlerden biri de orta saha.

Takım resmen tükenmiş oyunculara emanet kalmış.

2. yarı nefesi tükenen kasımpaşa mı? Arkadaşım bak anlaşamıyoruz. 2. yarıdan bahsediyoruz zaten şuan şampiyonluktan bahsetmek mümkün değil. Gerekli takviyelerle net adayız. Ama hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

kardeşim takım 2 sezondur deplasmanda rezilleri oynuyor kazansa bile gerekli takviyeymiş kadroyuş hikaye, deplasman oyunu yok

içerdeki hegomonya da bitince kolay olmaz öyle puan farklarını kapatmak falan

2.yarı

Bjk
Ts
Basak

Türk telekom arena'ya gelicekler.
Zirvede ki cogu takımla iceride oynayacaģız.
2 santrafor ve gerekli yerlere transfer yaparsak cok ayrı bir 2.yarı izleyebiliriz.

Ben anlamıyorum ya. 2. yarı takviyelerle eğer yapılırsa bambaşka bir takım olacağız. Ama adamlar şampiyonluğa inanmıyor. Başakşehiri hala ezberlemediniz mi? İlkyarıları böyle gider ligin sonlarına doğru düşer. Çünkü taraftarı yok. Ama şunu deseniz anlarım. Bu sene bize şampiyonluğu yedirmeyecekler. Ama böyle demiyorsunuz yok o kötüymüş yok bu kötüymüş. Başak çok iyi tamam.

Ben anlamıyorum ya. 2. yarı takviyelerle eğer yapılırsa bambaşka bir takım olacağız. Ama adamlar şampiyonluğa inanmıyor. Başakşehiri hala ezberlemediniz mi? İlkyarıları böyle gider ligin sonlarına doğru düşer. Çünkü taraftarı yok. Ama şunu deseniz anlarım. Bu sene bize şampiyonluğu yedirmeyecekler. Ama böyle demiyorsunuz yok o kötüymüş yok bu kötüymüş. Başak çok iyi tamam.
Hakan biz şampiyon olduk.

Geri
Üst Alt