STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Cezalılar dönüyor başakşehirin yarın ki maçı kazandığını varsayıyorum. Yenersen şampiyonluk şansın devam eder. Yenilirsen olay biter. Son gelinen noktada kazanılması şart olan maçlardan imkansız bir hedef değil. Ama umudum yok. Devre arasına kadar bu takımdan hiç birşey beklemiyorum her zaman yanıltmayı başarıyorlar çünkü.

Su ligde ilk yariyi basaksehirin onunde kapatirsak da sasirmam , fb ile aramizda 2 puan ile kapatirsak da ...

Matematigin izin verdigi her sey olabilir

Bu maçı kazanacağımıza dair zerre umut taşımıyorum.
Beraberlik bile yüzde 10

50 den sonra rezilleri oynayacağımızı düşünüyorum, geçen seneki facia tekrarlanmaz umarım bjk maçında fark yeme korkusu taşımıyordum, bu maçtan ciddi ciddi korkuyorum.

Serdar'in cezasinin bitmesiyle acaba yeniden savunmada üclüye döner miyiz bu mac yine.

Badou, Reges ve Aziz donuyor demekki.

Muslera
Linnes - Ozan - Serdar - Nagatomo
Fernando - Badou
Garry - Feghouli - Henry:(
Ali Yavuz

Ulan milyonluk eşekler alın şu maçı da taraftar biraz olsun kendine gelsin.

Başak-Sivas maçının analizini ya hoca çıkarsın ya yardımcılarına çıkarttırsın da bir işe yarasınlar

net kazanacağımız 1 maç olacaktır

Topun peşinde koşmaktan 60'dan sonra oyundan düşeriz 1:0 olan oyun bir den 3:0 olur.
İstifa sesleri artar, aleyhimize hakem hatası olursa ortalık yangın yerine döner.
Ha bir de yayıncı vardı demi.
Bir ihtimal bir el atarlar bizim de ağzımıza bal sürerler.

Ben bu seneyi geçtim.
Bu kondisyonla bu kadroyla bu yönetimle ikinci yarı 45 puan toplamamız imkansız.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dt_UOTTW4AEbvhS

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt