STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok.
Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var.

Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek.
Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun.

İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin.
Yürüyün ey CiMBOMLULAR!

200w.gif

Bu maçı kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Hem yarışın içinde kalabilmemiz için hem de başakşehirin farkı iyice açmaması için bu maçı kaybetmemek zorundayız

Ama gelin görün ki kaybedeceğiz ...

Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok. Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var. Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek. Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun. İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin. Yürüyün ey CiMBOMLULAR! ________________________________ Terim İSTİFA! idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA! transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!

Kral gazı verdi.Bu mesajdan sonra sahada ruh gibi gezinenlerin canı cehenneme!Üstad ben dahi ümitlendim.

Hoca dunku toplantida benim gibi hoca normalde uclu mu oynar diyerek niyetini belli etti.Kazanmaya ihtiyacimiz oldugu ve sakatlarimiz dondugu icin uclu cikagimizi sanmiyorum.Boyle cikariz.

Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Garry
Eren

Ama bence uclu ve kontrollu oynasak daha iyi olur.​

PFDK, Medipol Başakşehir'in Adana Demirspor ile oynadığı maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli harekette bulunan Manuel da Costa'ya 3 maçtan men cezası verdi.

Epureanu-Mahmut ikilisine karşı skor üretemezsek bitmişiz biz

Hoca dunku toplantida benim gibi hoca normalde uclu mu oynar diyerek niyetini belli etti.Kazanmaya ihtiyacimiz oldugu ve sakatlarimiz dondugu icin uclu cikagimizi sanmiyorum.Boyle cikariz.

Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Garry
Eren

Ama bence uclu ve kontrollu oynasak daha iyi olur.​
edit donk cezalı imiş :D

Eger sansimiz yaver gider.. Defansimiz ibretlik hata yapmas... Muslera kalesinde devlesirse...

En fazla 2 gol yer eve doneriz..

Ironi bir tarafa.. Maalesef takim hic umit vermiyor bu sene. Bir sampiyon takim nasil bu derece kaliteden duser, akil sir erdiremiyorum. Herseyi Gomise baglamakta cok yersiz

Geri
Üst Alt