- 10 Mart 2013
- 121.960
- 159.219
- 5.068
Bence hic oynamasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok.
Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var.
Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek.
Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun.
İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin.
Yürüyün ey CiMBOMLULAR!
Bence hic oynamasin
Açarız üstat@Keramettin TANRIVERDİ admirim 2019-2020 sezonu dransfer nöbeti konusunu açalım.Malûm bu maç ile birlikte sezonu kapatıyoruz.
Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok. Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var. Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek. Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun. İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin. Yürüyün ey CiMBOMLULAR! ________________________________ Terim İSTİFA! idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA! transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!
edit donk cezalı imişHoca dunku toplantida benim gibi hoca normalde uclu mu oynar diyerek niyetini belli etti.Kazanmaya ihtiyacimiz oldugu ve sakatlarimiz dondugu icin uclu cikagimizi sanmiyorum.Boyle cikariz.
Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Garry
Eren
Ama bence uclu ve kontrollu oynasak daha iyi olur.
Donk cezali ahbap.Serdar da dönuyor Maicon kulubede olur.Mariano'yu da as sag beki olarak goruyor.Zaten ya öyle çıkacak ya da böyle
Ekli dosyayı görüntüle 33618
Porto maçı sandım yaw hatlar karıştıDonk cezali ahbap.Serdar da dönuyor Maicon kulubede olur.Mariano'yu da as sag beki olarak goruyor.
Porto maçı sandım yaw hatlar karıştıporto maçına o şekil çıkacak bence
Bu baslik altinda seni gormek beni uzerEwt Porto maci dedigin gibi olabilir ama dun idmanda Donk'u stoperde denemis diyorlardi.Maicon yedek Feg sahada olabilir