STSL 18/19 H:16 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

DujhJq1W4AAHZRx

Aynı puandayız transfer yapılacağına da inanmıyorum yani Bjk ile aramızda tek fark 2.yarı içerde maçımız.

Puan olarak evet. Ama onlar içerde çok daha karışık. Teknik olarak iflas bayrağını çektiler. Pepe, Babel, Şenol, Quaresma vs. patlamaya hazır problemleri var. Ha bizimkiler takviye yapmazsa, aynı tas aynı hamam devam ederlerse bizim durum da kelek.

Bu arada adriano nun 2. yarıda yaptığı hareket net krımızı kart. Ama şeref yoksunları sarı kartla ödüllendirdi.

Sinerjiyi yakalıyoruz.

Alanya-Başak
Galatasaray-Sivas

Bu iki Maçta ilk maç 1 veya 0, ikinci maç 1 oluyor.

Puan farkı 5 veya 6.

18. Hafta

Trabzon-Başakşehir
Galatasaray-Ankaragücü

Maçlarında ev sahipler alıyor.

Ve lig yeniden başlıyor. Sonra bıçak sırtı gidecek. Biz kazanmaya devam , onlar kazanacak. Liderlik ara sıra gelip gidecek ve 33. Hafta FİNAL.

Herkesi buna inanmaya davet ediyorum. Olmak zorundayız ve olacağız.

Şu dorukhan denen adamda 22 yaşındaymış. İyi oynuyor olabilir. Ama karakter sorunu var. Beşiktaş emek hırsızlığına yatkın bir futbolcu kazanmış gibi duruyor. Şöyle tanımlarsak ilerde caner gibi biri olabilir. Şimdiden çok çirkef kendisi. Bizim maçta da kendisini izledim. Aldatmaya yönelik oynuyor. Zaten bunlardan karakter olarak düzgün adam en son ne zaman çıkmış..

Maçı izleyemedim var penaltı falan hak yeme durumu var mı ?

hakemle 1 puan daha,etti 10 puan.hakemle puan toplama rekoru 10 puan bjknin.bakalım 15-20 puan daha alacaklar mı

Şenol Güneş Demirören'le görüşmüş, su alan gemiyi terk ediyor sanırım. Beşiktaş olması gerektiği gibi parladı ve sönüyor. Bir süre gözükmezler ortalıkta.

Yalnız dorukhan fena adam değil. Orta sahada iyi oynuyor, sağbek de oynayabiliyor. Bizle adı çıkmıştı transfer döneminde, beleşe aldılar. Keşke biz alsaymışız. Maaşıda çok düşük yaşı çok genç. Otobüsçü uyku modundaydı heralde bjk alırken, yada düğün, nişan veya politik bir organizasyonda olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız dorukhan fena adam değil. Orta sahada iyi oynuyor, sağbek de oynayabiliyor. Bizle adı çıkmıştı transfer döneminde, beleşe aldılar. Keşke biz alsaymışız. Maaşıda çok düşük yaşı çok genç. Otobüsçü uyku modundaydı heralde bjk alırken, yada düğün, nişan veya politik bir organizasyonda olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizde olsa herkes sover beyni az çalışıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geri
Üst Alt