Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjknin maddi problemleri mevcut. Bu yüzden takimdan ayrılan maca cikmayan oyunclari mevcut. Devre arasi iyi transfer yapabileceklerini düşünmüyorum.
Bugün olumsuz gördüm seni kendine gel.Biz de yapmıyacaz.
Bugün olumsuz gördüm seni kendine gel.![]()
Beşiktaş, ligin en iyi oynayan takımından 1 puan aldı diyebilir miyiz?2 0 dan dönüşler canımı sıkıyor ?
Aynı puandayız transfer yapılacağına da inanmıyorum yani Bjk ile aramızda tek fark 2.yarı içerde maçımız.
Beşiktaş, ligin en iyi oynayan takımından 1 puan aldı diyebilir miyiz?![]()
Bjk nin kırmızısı atlandı her zaman ki gibi. Onun dışında iyi maç yönetti.Maçı izleyemedim var penaltı falan hak yeme durumu var mı ?
adrianoya kırmızı verilmedi. işin komiği kart bile verilmedi yahu :dMaçı izleyemedim var penaltı falan hak yeme durumu var mı ?
Bizde olsa herkes sover beyni az çalışıyorYalnız dorukhan fena adam değil. Orta sahada iyi oynuyor, sağbek de oynayabiliyor. Bizle adı çıkmıştı transfer döneminde, beleşe aldılar. Keşke biz alsaymışız. Maaşıda çok düşük yaşı çok genç. Otobüsçü uyku modundaydı heralde bjk alırken, yada düğün, nişan veya politik bir organizasyonda olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizde olsa herkes sover beyni az çalışıyor
Galatasaray Düşmanlarının .........