Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon'un 11'inde tam 3 tecrübeli oyuncu var, pereira-sosa-rodallega. biri forvet, digeri orta sahadan oyun kuran adam, digeri de savunmadan takimi ataga cikarabilen lider oyuncu. türkiye ligi'nde 3-4 tecrübeli oyuncu yeter, fazlasi tempoyu cok düsürüyor. bizim mariano ve fernando ihtiyarlarina bakin, bir de pereira ile sosanin fizik durumuna bakin. trabzonun elemanlari daha iyi calisiyor.
GS, 8taş ve feneri tokatlamayanı dövüyorlar zaten. bi zahmet oynasınlar arenada da
Hala fikir ayrılıkları olabilir zaten göreceli bir konu. Ben malatyasporun trabzonspordan daha iyi oynadıklarını düşünüyorum sen farklı düşünebilirsin. Buna bir itirazım yok. Ama bu maçta beşiktaşa 1 gol attılar diye tepelere çıkarmanın anlamı yok. Forveti olan atıyor.hiç kimse iyi oynamıyor olabilir, ama herkes kötü ise en kötü ve aralarında en iyi vardır. TS ise tüm kötüler arasında en iyi oynayanıdır
Kendi sahamızda kaç maçtır yenilmiyoruz farkında mısın?
Hala fikir ayrılıkları olabilir zaten göreceli bir konu. Ben malatyasporun trabzonspordan daha iyi oynadıklarını düşünüyorum sen farklı düşünebilirsin. Buna bir itirazım yok. Ama bu maçta beşiktaşa 1 gol attılar diye tepelere çıkarmanın anlamı yok. Forveti olan atıyor.
yenerler demedim, berabere kalabilirler. hamsi deplasmanını unuttun mu? tam 4 tane yedik.
Bu arada 8taş nedir renktaş? Aynı fenerlilerin yaptığı benzetmelerden bir farkı yok. Galatasaray taraftarı böyle lakaplar kullanmamalı.
Peki.fikir ayrılıkları olabilir, bence Galatasaray taraftarı bu tür benzetmeleri kullanmalı.
İyi de maç burda sivas'da değil sivasda olsa kesin yenilirdik zaten.
Başakşehir ve Bjk'yi deplasmanda yendiler üstüne bizi de burda yenme şansları baya yüksek.