STSL 18/19 H:16 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 16 Aralık

Rodallega ve Diagne'yi izliyorum

KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif

trabzon'un 11'inde tam 3 tecrübeli oyuncu var, pereira-sosa-rodallega. biri forvet, digeri orta sahadan oyun kuran adam, digeri de savunmadan takimi ataga cikarabilen lider oyuncu. türkiye ligi'nde 3-4 tecrübeli oyuncu yeter, fazlasi tempoyu cok düsürüyor. bizim mariano ve fernando ihtiyarlarina bakin, bir de pereira ile sosanin fizik durumuna bakin. trabzonun elemanlari daha iyi calisiyor.

fernando gecen sezonun ilk yarisinda ligin en iyi cdmiydi ama sakatlandiktan sonra ona bir seyler oldu

yerini daha iyi bir oyuncuyla doldurma sartiyla onu satmak yanlis olmaz

karius staddaki bekar kadinlar ve ilik erkeklerin gönlünü hos etmek disinda fazla bir faydasi yok sanki

hiç kimse iyi oynamıyor olabilir, ama herkes kötü ise en kötü ve aralarında en iyi vardır. TS ise tüm kötüler arasında en iyi oynayanıdır
Hala fikir ayrılıkları olabilir zaten göreceli bir konu. Ben malatyasporun trabzonspordan daha iyi oynadıklarını düşünüyorum sen farklı düşünebilirsin. Buna bir itirazım yok. Ama bu maçta beşiktaşa 1 gol attılar diye tepelere çıkarmanın anlamı yok. Forveti olan atıyor.

Hala fikir ayrılıkları olabilir zaten göreceli bir konu. Ben malatyasporun trabzonspordan daha iyi oynadıklarını düşünüyorum sen farklı düşünebilirsin. Buna bir itirazım yok. Ama bu maçta beşiktaşa 1 gol attılar diye tepelere çıkarmanın anlamı yok. Forveti olan atıyor.

bu maçtan bağımsız, feneri sahadan silip süpürdüklerinde de dedim. hamsispor iç sahada durdurulamaz 1 güç durumunda. dış sahada da büyük maçları oynuyorlar. anadolu takımlarına karşı çöp durumundalar dış sahada

Bu arada 8taş nedir renktaş? Aynı fenerlilerin yaptığı benzetmelerden bir farkı yok. Galatasaray taraftarı böyle lakaplar kullanmamalı.

biz her maca forvetsz cıktık
görece olarak basaksehrn bize attıgı fark hakedilmiş bir fark
ts malatya falan hıkaye
al ıkı tane kaliteli frvet bakalım ıkıncı devre ts kalıyomu

İki hafta sonra ligin şekli şemali değişebilir. Başakın zor maçları var. Ts başak maçı var, yenerse lideri yakalar bizde iki maç alırsak potaya gireriz, bjk iki haftaya havlu atar. Hatta fb bile bu bjkyi geçer puan olarak. Şu an gidişat ivmeyi alan tsporun en büyük şampiyonluk adayı olduğudır. Biz de zorlarız belki yada başak ve ts çekişir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takım için forvetimiz olsa daha farklı bir durumda olurduk dediğimizde forvet olsa da çok şey değişmezdi diyenler vardı. Umarım izliyorlardır Rodallega'yı. Porto maçının başındaki pozisyonda, dünkü Başakşehir maçının 2. yarısındaki pozisyonda Eren yerine çok değil Rodallega olsaydı öne geçer ve ciddi avantaj sağlardık, muhtemelen de kazanırdık maçları. Bugünkü gol pozisyonunda Eren olsa devreye 0-0 girmişti Trabzon. Kabul ediyoruz her şey değil forvet, Trabzon bizden daha iyi, daha organize oynuyor, ama kötü oyunda ve gol sorununda ciddi bir yere sahip forvetsizlik.

gs bjk fb basak bursa erzurum göztepe gibi takimlarin forveti bile yok. resmen ligin kalitesi yerlerde sürünüyor. 40-50 milyon euro maas ödüyorsun ama malatyaspor senden 2 puan önde. bunun bir bedeli olmali sorumlulari icin.

Şenol, 1.10 luk Medel'den stoper olmayacağını anlamış olmalı.

İyi de maç burda sivas'da değil sivasda olsa kesin yenilirdik zaten.

Başakşehir ve Bjk'yi deplasmanda yendiler üstüne bizi de burda yenme şansları baya yüksek.

işte aynı şey ts için de geçerli, dışarda 4 yedik içerde de bi 4 yemeyeceğimizin garantisi yok. sivas en fazla 2-1 yener bizi o da gol atamadığımız için. ts'ye verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok. ts rakiplerine karşı çok kolay pozisyona girebiliyor. sivas yense bile bizi paspas edemez buna emin olabilirsin

Geri
Üst Alt