STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

İyi oyun güzel bir 3 puan

Takımın en çok ihtiyacı olan bölgeler 1.forvet 2.defans

İyi bir forvet ve Ozan'ın yanına sürekliliği olan bir defans oyuncusu şart bana kalırsa Gökay hiç yabana atılacak oyuncu değil keşke oynasa

Ayrıca iyi bir sağ bek lazım Mariano akıllı ama temposuz , Linnes mücadele gücü yüksek bunların ikisine orta derecede sahip bir oyuncu lazım

bu kadar kötü oynamamıza rağmen,sakatlıklar cezalar cabası tabi iyi durumdayız demek yanlış olmaz ama takımın değişmesi gerek bu gerçeğide unutmamak lazım ocak ayında ne kadar olabilirse o kadar yapsınlar 1 stoper,1 önlibero,2 forvet lazım minimum..
bana kalsa garry ve belhandayı satar iyi bir 10 numara ve kanat hatta marianoyu satıp 1 bek alırdım hepsinin pili bitmiş kime teklif varsa yollayın

Every biri 30 digeri 18 yasinda. Iyi karsilastirma dogrusu. 4 yedigimiz Trabzon macini bir daha izleyin derim. 4 golun 4'u de Maicon'un hediyesi. Bu macta degil son bir kac macinda Ozan kritik mudaheleler yapti. Maicon bu macin ikinci yarisi ilk yariya gore iyiydi. Ama Fernando ve N'Diaye yardim etmeye basladilar ondan hepsi daha iyi gorundu. Demek ki tek basina degil takim halinde defans yapmak, birbirlerinin acigini kapatmak onemliymis.

Ya off yoruma bak ben maçlık yorumlamıyorum Ozan'ı benim için "Literally" takoz gibi bir futbolcu.

İlk kez Galatasaray gibi oynadık 3-2 den sonra geri çekilmedik şu Sivas'tan daha kötü takımlara karşı öne geçip geri çekilerek ne puanlar kaybettil. Aslana bu oyun yakışır geri çekilmez olmaz.

Bu arada duymayan kalmasın basketbolda Fener'e Aslanlarımız 10 fark bastı.

42. Her ikisinide izledim. Ikisininde savunmasi Nagatomo'nun yanina yanasamaz. Ergun'un hucumu biraz daha iyiydi. Hakan Unsal, hucum yonunde ancak Nagatomo kadar oynadi. Daha komple bek Nagatomo. Diger ikisinin oynadigi kadronun ne kadar guclu oldugu dusunulurse, aradaki farkin dahada net oldugu anlasilir. Senin yasin kac?
Hakan Ünsal Nagatomoyu’da sırtına alır öyle oynardı.Katılmıyorum kesinlikle.

Valla ben lehimize olduğu için helal olsun diyorum.Lehimize karar görmeyi özledik be.
Yalniz Fernando' nun topu sanki cizgi icinden cikmis gibiydi. 4-2 ondeyiz diye mi bakmak zorunda hissetmediler kendilerini? 8-2 onde olsak ne yazar. Orada oturan adamlarin gorevi orta hakeme yardimci olmak. Dogru kararlar vermesini saglamak.

Muazzam ki muazzam bi haftasonu oldu gerçekten. Basket maçında kan aldık totolarından. Yarın da kaptandan çilek gelir umarım.

Yalniz Fernando' nun topu sanki cizgi icinden cikmis gibiydi. 4-2 ondeyiz diye mi bakmak zorunda hissetmediler kendilerini? 8-2 onde olsak ne yazar. Orada oturan adamlarin gorevi orta hakeme yardimci olmak. Dogru kararlar vermesini saglamak.

Çizgiye vurdu bence. Yalnız o golü kaçırmak atmaktan daha zor. Hiç bir şey yapmasa yüzüne çarpıp içeri girecekti.

Çok kritik bir üç puan. Her ne kadar kolay gibi görünsede bir kırılma noktası olabilir.

Arkadaşlar eli ayağı tutan bir forvet gelirse, şampiyon olacağız rahat olun.

Geri
Üst Alt