STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Atalay'in ilk 11 olmasa da sonradan sure almayi hak ettigini dusunuyorum.Ali Yavuz da sonradan denenebilir.

Real Scenario

Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Donk Ndiaye
Feg Eren Garry

65 Feg out Selçuk in
73 Garry out Onyekuru in
86 Eren out Muğdat in

ali yavuzla oynasak karsı kalaye at gibi gidicez,cocuk geriden bütün takımı ileri tasıyor

Sivas'tan bile çekinir olduk kendi sahamızda. Bugünkü maçta sahanın durumuna ve hava şartlarına bakılırsa bugünden daha ağır bir saha olacak. Dolayısıyla kondüsyon lazım. O da bizimkilerde yok. Duran top falan olursa belki bir şeyler olur. Rodriguez ve Onyekuru artık oynayacaksa oynasınlar. Kabak tadı vermeye başladılar. Hoca eğer Ahmet, Selçuk, Ömer çöplerini oynatırsa izlenmez maç.

Cumartesi Basak macinin sonucu direk etkiler takimi.Her turlu kazanmak mecburiyetinde cikariz ama ozellikle Basak puan kaybederse daha istahli bir takim bekliyorum.

Rize'ye 2-0'dan maç veren takımın bu maçı kazanması çok zor. Ancak artık kazanmak şart. Ligin ilk yarısını 30 puanın altında kapatmamız da kesinleşti zaten. Kazansak bile 29 olacağız. Şampiyonluk puanı 74-75 dersek ikinci yarı 17 maçın en az 13-14 tanesini kazanmamız lazım.

Şampiyonluk puanına 74-75 diyorsan bizim olma ihtimalimiz hiç yok.Göremeyiz 74-75 falan hikaye o.

43969.jpg

Kadro bu olur Ali Yavuz'u oynatmaz muhtemelen ligde hiç süre almadı.

Ligte uzun bir süredir oynamayanlar ilk defa taraftarın karşısına çıkacak. İştahlı bir oyun ve Galatasaray galibiyeti bekliyorum.

sahamızda bu sezon maç yaptığımız en ciddi rakip kasımpaşa ve 4-1 yenmiştik sanırım.

en ciddi 2. sınavımızı sivasla vereceğiz. fener ile bursayı küçümsediğimden değil. sadece bu seneki form durumları, kadro yapıları ve iddiasız olmaları nedeniyle ciddi olarak nitelendirmedim. kasımpaşa ise yukarılara oynuyor. form durumu iyi, o yüzden bence iç sahadaki en ciddi maçımız kasımpaşaydı.

2. olarak sivas olacak, kaldıki bursa ve fener maçlarını da hatırlamak istemeyiz. keza ciddi olmayan diğer ekipler, erzurum, rize gibi, konya gibi hepsi bizi paspas ettiler.

fener maçından bursa maçından konya vs gibi son bir kaç iç saha maçlarından beri kaybetmek üzereyken büyük futbol mucizeleriyle bir şekilde seke seke beraberliği kurtarmayı başardık. bu maçta da yine mucizevi şansımız yanımızda olursa berabere kalabilme ihtimalimiz de var. ki bence bu kadro, bu taraftar ve bu teknik ekiple güzel bi skor olur. jimnastik sporu vodafonda sersefil ettiler. sivas maçı çok zor olacak. şampiyonlar ligi maçlarından da zor olacak çünkü ŞL maçı diye motivasyonla oynayan takım sivas karşısına aynı keçiören motivasyonuyla çıkıp yine paspas olarak bize her zamanki resitalini sunacaktır.

gol atacağımıza ihtimal vermiyorum ama bir şekilde başarırsak 1 gol atmayı, önemli olan jimnastik spor gibi sivas karşısında 2 gol ya da fazlasını yememek olacaktır. başakşehirden 1-1lik skor benim için galibiyet gibiydi. bu maçı da 1-1 kotarırsak galibiyet sayar takımı ve terimi tebrik ederim. tabi bunun için iyi oynamak, kalite vs gibi faktörlerden daha fazlasına ihtiyacımız var. muslera ve kabak'ın ekstra oynaması ve futbol şansımızın yine yanımızda olması gerekir. eğer donk oynarsa penaltı yaptırır. o oynamazsa bu asil görevi eğer cezası bittiyse serdar kaplan üstlenir.

kadroda dişe dokunur bi değişiklik beklemiyorum, cezalı durumu bitti dedi spiker ona göre kadro yazarsak

---------------muslera
mariano-kabak-serdar-nagatomo
--------------donk
------feguli-fernando
onyekuru---------rodrigez
--------------eren

16. dakikada 1-0 geriye düşeriz. 40. dakikalarda 2-0 olur. 2. yarı yüklenir 2-1 yaparız. 75. dakikada feguli çıkar selçuk girer, onyekuru çıkar linnes girer mariano öne geçer, linnes arkaya.

80. dakikada nagatomo çıkar ömer girer.

87. dakikada ömerin kanadından 1 gol daha yeriz 1-3 kaybederiz.

teknik ekip matematikle dövüştüğü sürece aynı simulasyonu yaşamaya devam edeceğiz. 2+2=4 eder. bizimkiler ısrarla 2+2=5 yaptırmaya çalışıyor.

ÖZET: matematikle olan kavgamızdan yine yenik ayrılacağımız maç.

Son düzenleme:
rodrigues sakat lan

fernando--ndiaye

feghouli----atalay-----onyekuru

-----------ali yavuz ---------------

iyidir

rodrigues sakat lan

fernando--ndiaye

feghouli----atalay-----onyekuru

-----------ali yavuz ---------------

iyidir

o zaman feguli-onyekuru olur

atalayı yazdığın yere selçuk, ali yavuz yerine de ereni koyarsın. terim'de çareler tükenmez. rodrigez sakatsa feguli onyekuru olur. o gençleri sivasa karşı süreceğini ciddi şekilde düşünen yoktur inşallah

Geri
Üst Alt