STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Muslera
Linnes Serdar Ozan Yuto
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Garry
Onyekuru

Keşke şu kadroyla çıkabilsek...​

Tam kadro olacağız sanırım uzun haftalar sonra derken Emreyi unuttum

Yine bir 2-0 dan 2-2 faciası yasamasak bari
reis bu sefer 2-0'dan 2-3 bekliyorum. 2-0'dan 2-2'ye gelen maçların hepsi bizim için kayıptan ziyade kazançtı. çünkü 2-0'dan 2-5'e gelebilecek maçları şansımız sayesinde 2-2 ile kurtardık. 3. defa sekebileceğimizi sanmıyorum. bir yerde patlarız. sivas da bunu yapabilecek ekiplerden 1 tanesi. zira 2-2'ye getiren ekiplerin hepsi de gol atma özürlüsü takımlardı ki buna rağmen 2-2'den sonra 2-5 yapma imkanlarını buldular ama değerlendiremediler.

İnşAllah 2-0 öne geçmeyiz son dakikalara doğru 1 tane atıp kazanalım

Kazanmak zorundayız.

Hele hele yarın Başakşehir puan kaybederse bu maçı kazanmayan bedel ödemeli. Teknik ekipten oyuncusuna kadar.

bana göre oldukça zorlu bir maç, hiç kolay olmayacak galibiyet. allah aşkına hocam şu takıma ne yapıyorsan yap artık iç sahada buldozer gibi olan takım kaç aydır maç kazanamaz hale geldi. bu maçtada puan kaybı olursa unutalım zaten bu seneyi...

Muslera
Linnes Serdar Ozan Yuto
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Garry
Onyekuru

Keşke şu kadroyla çıkabilsek...​

Terim bu Kadroyu kurmaz,kuramaz,o kabiliyet yok kendisinde,cünkü Hoca degil.Mesela anlamadigim birsey var,Marianoyu kesiyor Linnes oynuyor bir kac Mac ve bence süper oynuyor(hizli,savasci,haraketli) bir anda Linnes i kesiyor.Feghouli Porto macindan önce Ligde ilk 11 de cikiyor ve ilk yari müthis oynuyor ve bakiyorsun Porto macinda Feghouli yok,bence ne yaptigini kendisi bilmiyor.Sapkadan kus cikarma olayina o kadar takmis ki hep birseyler deniyor ve Puanlar gidiyor.En acisi da mesela Tudorda kaybetsekte cok iyi oynuyorduk Takimda kondisyon bitmiyordu.Bir kac Puan kaybedince Adama saldirildi,gönderildi.Peki Terimde kac Puan kaybettik?9 Mac mi kazanamadik ve ne hikmetse susuluyor,Terimciler kadro kötü diyor,peki Tudor da hangi kadro vardi?Gomis gitti ve Terimin gideceginden haberi var yoksa kimse gönderemez,Onyekuru geldi(Terim aldirdi),Takim resmen 40 inci dakikakadan sonra bitiyor,sakatlanma cok,peki kim calistiriyor Takimi?Golcü olayinda da Modeste bitti gözüyle bakildi bir anda sorun cikinca Golcü bulamadilar ve Sampiyonlar Ligi cekiminde de bu Takimlar cikinca Terim de ben bu kadroylada cikarim bu Guruptan dedi ama cikamadi,yoksa Terim illaki Golcü alinacak deyecek ve alinmayacak,gecin onu

Umarım belhanda oynamaz fatih terımın son macı olur ıns

Millet zevk için biz kahır için izliyoruz.

Geri
Üst Alt