- 18 Temmuz 2009
- 80.817
- 225.639
- 5.093
Abi bıktım o yolu çekmekten ya beleş bilet geliyor sürekli ama gidesim gelmiyor.Bu maç tribündeki yerini al
Cimbomun sana ihtiyacı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bıktım o yolu çekmekten ya beleş bilet geliyor sürekli ama gidesim gelmiyor.Bu maç tribündeki yerini al
Cimbomun sana ihtiyacı var
kadikoye gidermisin?Abi bıktım o yolu çekmekten ya beleş bilet geliyor sürekli ama gidesim gelmiyor.
82.dakikada ersun yanal deparı atıp stattan çıkman lazımAbi bıktım o yolu çekmekten ya beleş bilet geliyor sürekli ama gidesim gelmiyor.
Senin vizyoncu halini sevmedimMS Galatasaray 1-3 Sivasspor
MS Galatasaray 1-3 Sivasspor
Vizyoncu sarper bizi küme düşürecek.
Aysal başkanım bu kulübe yeniden başkan oluncaya kadar eleştirmediğim sallamadığım kimse kalmayacak.
adam adamMümkünatı yok farklı 1 aday çıkar mesela Krasnodar 2. başkanı gibi.
![]()
İşte beklediğimiz, istediğimiz, özlediğimiz hareketler. Ümmet dostu olmak kolay değil.Aysal başkanım bu kulübe yeniden başkan oluncaya kadar eleştirmediğim sallamadığım kimse kalmayacak.
İşte beklediğimiz, istediğimiz, özlediğimiz hareketler. Ümmet dostu olmak kolay değil.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Basak 2.yarinin ilk 3 haftasini galibiyetsiz gecirebilir ama benim bildigim ekibimiz Goztepe ve Alanya deplasmaninda puan birakarak bu ikramlari geri cevirir.
![]()
Aysal başkanım bu kulübe yeniden başkan oluncaya kadar eleştirmediğim sallamadığım kimse kalmayacak.
Bizim ekip için artık iç dış fark etmiyor, her türlü puan kaybı, maç olsun yeter.
Bundan 2 ay önce bana Cengiz denen gereksizi eleştiriyorum diye eleştirmiştin, değişmiş fikrin bakıyorum da ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komple hayat görüşüm değişti artık vizyoncu oldum.
Bizim ekip için artık iç dış fark etmiyor, her türlü puan kaybı, maç olsun yeter.