STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

müsabakayı boyle bekliyorum..
91e1de3f9176f619627193663beec2ba.jpg

bu mac sonunda hocasından taraftarına hakem maken en ufak bahaneye sıgınana ayrı bir baslıkta sövülmeli.

Ne yapıp edip şu maçı kazanmayan takım ikinci yarı için hiç zahmet etmesin.

Do or die maci. Yenersek oyuncularin motivasyonu ikinci yari icin yükelmis olur, ve Basaksehire iyice baski yapmis oluruz.

Basaksehir ikinci yarida biraz daha az puan toplarsa sasirmam. Sezonu 67-68 puanla bitirirlerse, biz 38-39 puan almali durumunda oluruz. O zaman evde artik puan kaybetmek yasak olur ve umarim yarin evde baslariz iyi bir galibiyet serisi

Do or die maci. Yenersek oyuncularin motivasyonu ikinci yari icin yükelmis olur, ve Basaksehire iyice baski yapmis oluruz.

Basaksehir ikinci yarida biraz daha az puan toplarsa sasirmam. Sezonu 67-68 puanla bitirirlerse, biz 38-39 puan almali durumunda oluruz. O zaman evde artik puan kaybetmek yasak olur ve umarim yarin evde baslariz iyi bir galibiyet serisi

70 i gören olmaz diyordum önceden de , başakşehir fazla topladı gibi ama 2.yarı daha sert maçları var fazla puan toplamış halleri 35 puan 2.yarı da 30 toplarlar 65 de kalırlar bakalım biz ne yapıcaz her şey bize bağlı aslında.

2-0 öne gecsek bile bizim sığırlar 2-2 bitiriyor ne yapsak bilemiyorum. 2-0 öne geçince bile diken üstünde mac izliyoruz evimizde.

Ayni Kasimpasa gibi biz skor koruyamiyoruz.

EN AZ 3 TANE atmamiz lazim ki biraz rahat mac seyredebilirim.

Dakika 60 da üç farklı onde olmazsak kazanamayiz. Çünkü o dakikadan sonra bitiyoruz

Belhanda ve Ozan kart sinirinda bu arada.

Geri
Üst Alt