Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
Seni akıllanmış gördüm3-1. full kadroyuz. Porto + basak macinda gibi oynarsak güzel skor aliriz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni akıllanmış gördüm3-1. full kadroyuz. Porto + basak macinda gibi oynarsak güzel skor aliriz
yetmesine yeter de. Tek korkum erenin yeniden sacmalamasiPorto neyse de Sivas > Başşak net Başşak maçındaki oyun yetmez.
yetmesine yeter de. Tek korkum erenin yeniden sacmalamasi
Mac öncesi Sivas'in yedek forveti ile bizdeki hiyari degistirme sansimiz olsaydi keske. Hiyar-Kone degisikligi acayip fark ederdi.
Ben kazanabilecegimizi düsünmüyorum. Yine Mariano lesi baslar, yine Linnes yedek olur, Fernando yine orta sahada dökülür.
Feghouli ve Rodrigues'in cok iyi oynamasi lazim ki kazanalim.
KRALHANDA yedek baslayip sonradan girecek herhalde, hiyarin yerine forvette onyekuru oynasa arkasinda KRALHANDA oynasa sansimiz bir %32 artar (ilk 11)Belhanda'yı unutmuşsun.
![]()
Kral'in show'una hazir miyiz?
Mahir bey huzur istiyor, bu yüzden yok say listeme almış bulunuyorum.Kenan profil resmindeki kişi Mahir bey mi ?
evet
Selçuk 20-25 bin euro maç başını almadan uyuyamazHem Belhanda hem Donk dondu.Selcuk oynamaz artik ligde
Mahir bey huzur istiyor, bu yüzden yok say listeme almış bulunuyorum.