STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Gözümde terör örgütlerinden farkı olmayan yönetim, acilen istifa etmelidir.

Futbol kaliteli ve isimli oyuncular ile oynanır.

Mahalle takımı Sivasspor'un forvetine bak Dünya yıldızı Robinho ve golü de o atıyor.

Galatasaray'ın forveti kim Eren, Eren kim?

Maicon kim?

Mustafa Cengiz Dursun'dan daha beter sabote etti camiayı yazın anasını bellediler takımın.

Geçmiş olsun.

Haftalar sonra maç izleyip sinirlenmek benim salaklığım.

ozan cok net orda mudale etmesi lazimdi teredut etti. bu seviyede bu teredutler pahaliya patlar iste.

Yorumlara bakiyomda ozana belhandaya maicon a fernandoya onyekuruya gol yüzünden herkes laf ediyor. Demekki takım berbat

bu herifler olduğu sürece takımın burnu boktan kurtulmaz.

1545585226345.webp

İlk 11 müthişti ya işte mariano maicon fernando gibi elemanlarla bi kontra daha gol olur. Eren çöpü de kafayla atacak diye oynatılıyor. Muslera her maç erene 50 kez şişiriyor utanmadan.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes birilerine çatıyor. Sorun bireysel değil. Sorun takımda. Hanginiz kendi evimizde bu maçı çevirir inancında. Sadece 1 senede iç sahada berabere bile kalmayız diyen takımdan 2 gol atıp maçı alamayız diyen takıma çevirenlerin Allah belasını versin. Başta Gomis'i yok pahasına gönderen yönetim ve bu takımı adam gibi çalıştırmayan Terim ve Tayfası.

Bu fernandoyu bir daha öven olursa ağır konuşurum bu malın kaçıncı satışı bu takımı

Galatasaray Düşmanlarının .........

suç maiconda mı ozan diyosunuz ama maicon sola doğru neden gidiyor anlamadım bomboş kaldı

stoperlerimiz embesil.maicon salağı ortayı bırakıp ebesinin nikahına gidiyor

ortani siqem mariano.
ulan erene az yakin oynayinda dusen toplari toplayin bunuda bunca sene sonra mi ogretecegiz mq ya

Geri
Üst Alt