STSL 18/19 H:17 | Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş | MS | 22 Aralık

Ayriyetten bu bktan sistem yüzünden her maç en az 7 dakka uzuyor.Oda neden gerizekalı herıfler 1 pozizyonu 5 dakka incelediği için.İtalyada adam 30 saniyede işi çözüyor.Bizim angutlar 5 dakka izleyip yine yanlış karar veriyorlar.

Sorun var değil, sorun başında olan şerefsizlerde!
Şikecilerin ve tinercilerin maçlarında dikkat edin, her yedikleri golden sonra vermemek için var’a gidiyorlar.

Yorumlara bakiyorum ve VaR sistemini gercekten 90% anlamamis durumda forum ,

Golle sonuclanan bir pozisyonun oncesinde oyun devam ederken yapilan bir faulu elbette inceleyecekler , karar 100% dogru , adam rakibini itmis ve faul yapmis , hakem oyun akarken bunu cozememis ve gol olmus , o faulun golu yiyen takim aleyhine vuku bulmus olmasindan oturu gol tabi ki iptal olacak

Bu part 1

Bu Var sistemi acilen kaldırılmalı gol pozisyonunun çok öncesi pozisyonu tespit edip hayır öncesinde faul vardı ne demek ya? Bu şekilde istediğin golü iptal edebilirsin istediğini es geçebilirsin. Yayıncı kuruluşa gösterdiğin görüntü doğrultusunda istediğin kararı alabilirsin. Tamamen insiyatif o cihazı yönetende oluyor. İstediği zaman bakıyor, istediği zaman bakmıyor. Futbolun heyecanını bitirdiler ve halk tepki göstermediği sürece kurdukları bu oyunu istedikleri gibi oynayıp duracaklar.

bjk maclarinda 3. kez oluyor
2 lehine 1 aleyhine
3u de bence asiri sacma
ve football'a AYKIRI
neyse
COYP

Yanlis takima tac ve köse vurusu verilirse bakilmiyor VAR da.

Öyle olsa bize Fenere karsi verilen köse vurusunuda geri alirdi hakem.

Ben 2:0 geri almasinda hic hata görmedim. Öyle öküz gibi topsuz alanda hareket yaparsan tabi foul olur.

Ama Diagnenin kartini niye geri almadi anlamadim
Fenerin attığı golden önce onyekurunun yaptığı hareket faul değildi ona baksaydı o zaman.işlerine gelene bakıyor varın başındaki p.çler

Ilk yari 2-0 bitmeli, ikinci devre kapanip kontra yakaladinmi fisi cekeceksin.

Bu cagnede iyi yav, herif yürüyerek gidiyor topu alamadılar

Golcülüğü dışında duvar olabilecek bir herf

Geri
Üst Alt