Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.164
- 1.336
- 1.618
bu koita da zerre beyin yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler berabere kalmalari bizim icin daha iyi degil mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HANİ LAN var sadece ofsayt ve elle oynama içindi. Yuhhh be biz yanlış taçtan gol yedik o zaman o niye iptal olmadı!!!!
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Var sistemi acilen kaldırılmalı gol pozisyonunun çok öncesi pozisyonu tespit edip hayır öncesinde faul vardı ne demek ya? Bu şekilde istediğin golü iptal edebilirsin istediğini es geçebilirsin. Yayıncı kuruluşa gösterdiğin görüntü doğrultusunda istediğin kararı alabilirsin. Tamamen insiyatif o cihazı yönetende oluyor. İstediği zaman bakıyor, istediği zaman bakmıyor. Futbolun heyecanını bitirdiler ve halk tepki göstermediği sürece kurdukları bu oyunu istedikleri gibi oynayıp duracaklar.
kasımpaşa uzun vadede rakibimiz değil. kazanmaları bizim açımızdan daha iyi
Fenerin attığı golden önce onyekurunun yaptığı hareket faul değildi ona baksaydı o zaman.işlerine gelene bakıyor varın başındaki p.çlerYanlis takima tac ve köse vurusu verilirse bakilmiyor VAR da.
Öyle olsa bize Fenere karsi verilen köse vurusunuda geri alirdi hakem.
Ben 2:0 geri almasinda hic hata görmedim. Öyle öküz gibi topsuz alanda hareket yaparsan tabi foul olur.
Ama Diagnenin kartini niye geri almadi anlamadim