STSL 18/19 H:18 | Galatasaray 6-0 Ankaragücü | MS | 19 Ocak

Bazılarımız hemen havaya girmiş rakip sadece ankgücü beyler antu kafasından çıkın. Bu takım hala çok eksik ve disiplinsiz. Burda terimin de payı var tabi disiplini hoca sağlayacak. 3 0 öndeyken böyle kartlar görürsen az daha zor kafa kafaya her maçta eksik kalırsın. Ligin ilk yarısından beri hoca ve oyuncularda hiç bi değişiklik göremiyorum malesef bu konuda.

Her fark attığımız takıma rakip çöp demekten vazgeçin. Anın tadını çıkarın yoksa başka şeyler düşünüceğim ;)

Takım baya iyi oynuyor.Ankaragücü zayıf olabilir fakat oyunculardaki fiziki artış gözle görülür şekilde artmış.Şu takıma bir stoper 2 forvet alınsın banko şampiyon olur.Neredeyse her mevkide ligin en iyi oyuncuları bizde.Ulan yönetim bu pazartesiye kadar bıtirmessen forvetleri etmediğim küfür kalmaz artık.

hakem iti kart vermeye bahane arıyor.böyle rezillik olmaz

Özellikle alanın belhanda-feghouli mariano ile olan paslaşmalarını çok merak ediyorum.

Ndiaye acayip uyuz ediyor insanı.

Beyinsiz herif.

sent via GSC

Çocukluk aşkımsın
Sen ilk göz ağrımsın
Kimseyi kimseyi
Sevmedim senin gibi!!!

Yahu belki de ligdeki en saçma sapan rakip Ankaragücü ile oynuyoruz. Ama Ndiaye sağolsun Ankaragücü maçında bile o kadar kötü ki, resmen bu maçta bile göze batıyor

Yalnız bu Ankaragücü fenerbahçe 'den bile kötü oynuyor küme düşerler ...

2 hafta üst üste deplasman
Iste sınav iste kendini kanıtlama şansı

ölçü olup olmaması onemli degil
17 hafta ankaragucunu biz getirmedik arenaya
tadını cıkarın işte.

Marcao harika oyun kuruyor geriden...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TAKIM RESİTAL SUNUYOR. İLK YARI KEYFİNİ ÇIKARTTIK. RAKİP KÖTÜ AMA BU BİZİM ÇOK İYİ OYNADIĞIMIZ GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ.

uA tribünü sağolsun takımı da diğer tribünleri de uyuttu. Salak salak arabesk bir beste söylüyorlar. Bir ara diğer tribünler başka marşlarla araya girmek istedi ama bastırdılar. Kendileri çalıp kendileri eğleniyorlar, sonra da diğer tribünlere katılmıyor diye çemkiriyorlar.

Geri
Üst Alt