STSL 18/19 H:18 | Galatasaray 6-0 Ankaragücü | MS | 19 Ocak

Sürpriz bişey yok koca kadroda 11 tane adam var zaten kimi oynatacak başka

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu Sinan‘nin yerine bi saglam forvet olsa kadro cok güzel olurdu Aslinda.

Umarim Maicon Marcao ile birlikte biraz kendine gelir. Mariano-Maicon-Marcao ayni Ülke, ayni Dil konuslarini bana umut veriyor.

çıkan ilk 11 güzel. umarım farklı kazanırız.

Sahadaki tek yerli oyuncu Sinan.

Donk-Maicon yapar diye düsünüyordum ben, Marcao yu hic beklemiyordum sasirdim acikcasi.

Ayrica en önemlisi, Kralinnes'in oynamasi. Ömer oynasaydi cok pis küfür ederdim.

İlk 11i geçtim ,yedekten girecek hamle yapacak oyuncuda kalmadı sattik sürekli adamları sakatlık yasamasak bari

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Sinan.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MKE ANKARAGÜCÜ: Altay, Kenan, Alihan, Moulin, Pinto, Faty, Djedje, Heurtaux, Bifouma, İlhan, Kubilay
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Kaplan

Çıkabilecek ideal kadro bence. Gerisi oyuncuların performansına kalmış. Kazasız belasız bir maç olsun

Ben size bir şey söyleyeyim mi? Bence Ömer gidici. Emre o yüzden de alınmış olabilir. Ki bence de defolup gidebilir.

Ben size bir şey söyleyeyim mi? Bence Ömer gidici. Emre o yüzden de alınmış olabilir. Ki bence de defolup gidebilir.
Bu emre çok yetenekli çocuktu noldu bucocuga bilen varmı biraz baktım çapraz bağ filanda yirtmamis ama hep uzun süreler sakat kalmış üstelik yaşı çok genç keşke iyilesse Ömer denen obezden çok daha iyi

Geri
Üst Alt