STSL 18/19 H:18 | Galatasaray 6-0 Ankaragücü | MS | 19 Ocak

Belhanda iyi oynadı evet at gözlüklerinizi çıkarsaydınız görürdünüz. Gözlükler 3 numara büyük gelmiş size takmayın artık. Salın şu adamı da.

Bu maca hic aldanmayin zaten mac baslar baslamaz ilk gol geldi, adamlarin para sikintisi var isteksizdi moralsiz oynadilar. sirf mariano nun kanatindan bilmem 10 tehlikeli atak yapmisikdir cünkü orda defans eden bir allahin kulu yoktu, ha cikar göztepeyi de böyle oyniyarak yenersek lafimi geri alirim ama hic sanmiyorum o mac cok farkli olacak

Savanier bi an once gelmeli belhanda hayranlığınıza tüküreyim

Bu arada emre t. ile hiç yedek bek hayaline girmeyelimorta sahaya o cocugu kaydirsinlar. Bizde bekte harcarlar 8 numara yedek olur selcuk mali girecegine bu girsin kossun dursun

Haftaya Belhanda yok muhtemelen puan kaybı olur.

Marianoya bayıldım.

sonuç hiçbirşey ifade etmior

ankaragücü mahalle takımı olmuş..

Belhanda yerine ortalama bir ofansif orta saha koysak onun kadar oynar ustune bir kac tane gol atar. Adam kotu degil ama aldigi maas ve verilen bonservis korkunc. Josue dahi olsa bugun en az 2 golu vardi.

Ankaragücü PTT'de küme düşer bu haliyle.

Acil santrafor lazım takıma.

Transfer istiyorum.

Bugün akıcı, pas oyununa uymayan oyuncular: Sinan, Ndiaye, Linnes'ti. Linnes'in kendi mevkisi değildi. Sinan ve Ndiaye'nin yerleri sezon ortası ve sezon sonu kademeli olarak dolar. Alternatifleri de dizersek bu oyun kimyasıyla gelecek seneleri kazanmış oluruz.

iyi moral oldu bize ! güzel bir baslangic ama bizim u21'de kafa kafaya oynardi bu ankarayla

yunusun oynamaya ihtiyacı var,mariano-linnes çok iyi oynadı,stoperlere ve kaleye iş düşmedi,fernandonun top kapıp yaptığı asist güzeldi,ndiayenin golü harikaydı,onyekuru şov yaptı,sinan tabela yaptı sadece,feghoulinin sağ kanatta marianoyla uyumu çok güzel ama her maçta bekliyoruz bunu..

Off maç kazandık tiplere bak. Olum rahat bırakın lan adamı satılmayacak kudurtmaya devam edecek sizi işte. Belhanda hayranlığı değil bu yerine daha iyisini alamazlar. Bu kadar dar kafalı olmayın. Bu adamın pas istasyonudur belhanda. Neyi izlediniz anlamıyorum.

Bize set oyunu oynayayabilecek bir 8 numara gelirse bu ligte çok canlar yakariz.

Artniyet çok kötü bir şey bu adam bjk fenerde olsaydı ağzınızın suyu akardı. Geçmişinizden vazgeçin geleceğe bakın. Bende sıkıldım sizin gibi dar görüşlü tiplere bu adamı anlatmaktan.

Geri
Üst Alt