STSL 18/19 H:18 | Trabzonspor 2-4 Başakşehir | MS | 20 Ocak

Türkiye'nin çok üstünde takımları ve oyunları mevcut. Rahat şampiyon olurlar biz veya bjk devreye girmezse.

Basaksehirin hücum hattı hic bi takımda yok
Robinho
Visca

Adebayor yedek lan düsün
Bizde Onyekuru sakatlansa makatlara geldik.
Orta sahamız iyi bunlardan onun dısında ACIL GOLCÜ LAZIM

Arda'da fizik olarak toparlamış. Mossoro yedeğe geçer, 10 numara Robinho, forvet Adebayor. Bizim 2000 takımı gibi olmuşlar. Kadro olarak çok üstünler.

Trabzon'u baya gazladılar. Yok şampiyon olacakmış, yok müthiş takımmış. Hepsi hikaye. Ligin ilk yarısında topladığı 29 puan gayet vasat bir puan. Geçen sene de ilk devre 29 puan almıştı. 3 büyükler kötü olunca bunlar kendini olduğundan büyük gördü. Nwakame, Ekuban, Hüseyin Türkmen, Uğurcan, Kamil falan bizim takımda 18'e giremez.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda irfancan ve mossoro sakatlanır insallah.visca da sakatlansin.koyarim böyle basaksehire

Halil umut melerin kolları mı kısa, elleri mi küçük bilmiyorum ama konsantrasyonumu bozuyor. Bu adamın yönettiği maçlarda ellerine kollarına bakmaktan maç izlemeye konsantre olamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başaka karşı böylr açık oynayan her takım yenilir. Bunlara boş alan bırakmıcan defansta uzun kalacaksın. Başak bencede şsmpiyon olur ama daha çok puan kaybedecekler. Her anadolu maçları zor olur bunların. Kimse ts gibi hurra saldırmaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehire koyayım 2 deplasman var koy bakayım ortada kim kalıyor ama bu yönetim bizi maçlara sinan ile eren ile çıkarttığı için lig zaten bitti .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

var'da fırat eyyamcısı varmış.direktifleri gökselden almıştır bizzat.

DxXmM_DXQAATaG6.jpg

Arda'da fizik olarak toparlamış. Mossoro yedeğe geçer, 10 numara Robinho, forvet Adebayor. Bizim 2000 takımı gibi olmuşlar. Kadro olarak çok üstünler.
Alınacak 2 golcü ile arena'da zıplatırız.
Galatasaray'ın durumu cok net
Golcüler gelirse sampiyon oluruz
Gelmezse havlu atarız bu kadar

Şerefsiz adi trabzonspor'un yıllar yılı bir yaralı parmağa işediğine sahip olmadım.

başakşehir'in oyun kalitesi bu ligin çok üzerinde. atletico madrid gibi hic pozisyon vermeden, sabırla oynuyorlar.
robinho da nokta atış transfer bir semih kaya olmasa da

Mactan zaten umudum yoktu. Biz Akhisar
Fener
Konya
Rize
Maclarinda ekstradan puanlar kaybettik. Bir de kumede kalma savasi 25. 28. haftalar arasi kesinlesirse bizim icin kotu olur.
17'de 14 filan yetmeyebilir.

Gerçekten çok abartıyorsunuz ilk yarı forvetsiz yeniyorduk bunları. Çirkeflikten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Maçın başında trabzon etkili geliyordu pislikliğe başvurdular oyunu soğuttular jr fb gibi. Zaten trabzon beyni olmadan oynuyor. Başak en fazla 2. olur bu sene.

Ne kadar Fenerli varsa doluşmuş buraya.Şu leş Trabzon'a karşı ilk yarıyı önde bitirince fırsatı kaçırmamışlar.Hemen Ampülspor'u champ ilan etmişler.
Geçen sezonda aynısını diyorlardı.
Sonra ebelerininkini tersten gördüler.

Alınacak 2 golcü ile arena'da zıplatırız.
Galatasaray'ın durumu cok net
Golcüler gelirse sampiyon oluruz
Gelmezse havlu atarız bu kadar

Ben çok zor görüyorum forvetler gelse bile. SamiYen'de ilk yarı kaybettiğimiz 8 puan bizi bitirecek. En azından 2-0'dan verdiğimiz 2 maçı kazansak şimdi 2 puandı. Çok üzücü.

Ligin ilk yarisinda en az 4 macimizin calindigi dusunuldugunde Basaksehir'in ovulecek kadar iyi olmadigi net sekilde gorulebilir. Adamlarin maksimumu bu. Can derdinde olan her takim puan alicak bunlardan.

Geri
Üst Alt