STSL 18/19 H:18 | Trabzonspor 2-4 Başakşehir | MS | 20 Ocak

Tipik TS işte. Bizim rezil olduğumuz dönemde fark atınca kendilerini bir halt sanmışlardı.

şampiyonluk hesabı yapan, bu maç için üzülen arkadaşlar var hala, tek forveti sinan gümüş olan bir takım için şampiyonluk hesabı yapmadan önce ne içiyorsunuz ? trabzon veya kargalar olacağına bunlar olsun işte şampiyon.

Ben çok zor görüyorum forvetler gelse bile. SamiYen'de ilk yarı kaybettiğimiz 8 puan bizi bitirecek. En azından 2-0'dan verdiğimiz 2 maçı kazansak şimdi 2 puandı. Çok üzücü.
Önündeki 2 deplasmandan 6 puan cıkartırsan olur.
2 forvet gelirse olur
Yola sinan muğdat onyekuru feghouli ile cıkarsan olmaz.
2 kalite daha lazım

başakşehir'in oyun kalitesi bu ligin çok üzerinde. atletico madrid gibi hic pozisyon vermeden, sabırla oynuyorlar.
robinho da nokta atış transfer bir semih kaya olmasa da
Nasil pozisyon vermeden yav trabzonun 20 dakikada net 4 tane pozisyonu var bir tanesi girse maç bambaska olurdu.

2. golleri faul izlemediler bile düzenine soktuklarım.

Maçı izlemiyorum ama yorumlara bakınca maç 3-2 biterse şaşırmam çünkü yine göklere çıkarmışsınız adamları.

Ne kadar Fenerli varsa doluşmuş buraya.Şu leş Trabzon'a karşı ilk yarıyı önde bitirince fırsatı kaçırmamışlar.Hemen Ampülspor'u champ ilan etmişler.
Geçen sezonda aynısını diyorlardı.
Sonra ebelerininkini tersten gördüler.

Bana diyorsan yanlış diyorsun. Burada Başak'tan en fazla nefret eden kişi olabilirim. Daha 3 sene önce nefret ediyordum bunlardan. Beşiktaş ile şampiyonluğa oynadığında bile herkes Bjk olmasın derken, ben olsun diyordum. Burada defalarca kez de anlattım iğrenme sebeplerimi.

Ayrıca; Gerçeği söylemek fenerli olmayı gerektirmez. Aylardır 1 tane forvet alamayan yönetim varken, adamların yedekleri bizde fark yaratıyor düzeyde. Keşke dediğin gibi olsa ve biz şampiyon olsak. En çok ben isterim.

Bir açıdan Arda da yarım kol yarım göğüsle almış gibi görünüyor o çok net değil ama 2.golde net faul var.Umarım Ts yönetimi Fırat'a geçirir.

Skora bakılırsa Robinho şov yapıyor herhal

6 puan fark az değil maalesef. Ayrıca kalan 16 maçın 9'u deplasman. Takımın deplasmandaki kırılgan halini göz önünde bulundurursak bence şampiyonluk zor. Ama bana sorarsanız böyle bir senede 2. olmak da çok kötü değil.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önündeki 2 deplasmandan 6 puan cıkartırsan olur.
2 forvet gelirse olur
Yola sinan muğdat onyekuru feghouli ile cıkarsan olmaz.
2 kalite daha lazım

Göztepe,Alanya,Trabzon,Kasımpaşa. Bu dört maçtan en kötü 10 puan çıkartmamız lazım. Sadece 2 deplasmanla sınırlandırmayalım. Her şey bu 4 maça bağlı.

şampiyonluk hesabı yapan, bu maç için üzülen arkadaşlar var hala, tek forveti sinan gümüş olan bir takım için şampiyonluk hesabı yapmadan önce ne içiyorsunuz ? trabzon veya kargalar olacağına bunlar olsun işte şampiyon.

Napalim kardes ligin daha 18. Haftasinda 6 puan geride olan bir takim olarak simdiden umudu keselim mi ? Oynamayalim o zaman direk basagi sampiyon ilan edelim. Bu lig neler gordu ne farklar kapandi. Sen merak etme azcik akilli transferler yaparsak 6 puan cok rahat kapatiriz. Hatta sen ona 3 puan de. Evimizde macimiz var ne de olsa.

Akbili yalayanlara sormak lazım hamsilerin kadro eksik olmasa. Nolurdu sizce

Kadroları da oynadıkları oyun da vasat. Puan farkının tek kaynağı teknik direktör ve yönetim farkı.

Geri
Üst Alt