Bu maç niye Başak maçıyla aynı saatte?Ulan tüpçü birini erkene alsana

Manchester City'i niye yazmislar ki

Adamlar zaten kurulduklari ilk 8 sezon alt liglerde oynamislar

Sonra 1902, 1909, 1926, 1938, 1950, 1963, 1983, 1987, 1996 ve 2001 sezonlarinda kume dusmusler

Totalde 5 sampiyonluklari var 3 tanesi yakin gecmisten, oyle liginin koklu takimlarindan degil yani

Manchester City zaten zengin Arap patron tarafından satın alınana kadar ara ara küme düşen orta sıra takımıydı. Onu büyükler arasından sayıp o kadar geçmişe gitmeleri bir tuhaf.

İkisi de kazansın istemiyorum inşallah berabere biter

Manchester City zaten zengin Arap patron tarafından satın alınana kadar ara ara küme düşen orta sıra takımıydı. Onu büyükler arasından sayıp o kadar geçmişe gitmeleri bir tuhaf.

İkisi de kazansın istemiyorum inşallah berabere biter
2 EPL şampiyonlukları vardı

Şikeciler handikaplı kazanır. 2-0 ya da 3-1

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Isla, Neustadter, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Benzia, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

Yeni Malatyaspor XI: Farnolle, Chebake, Mina, Robin Yalçın, Erkan, Donald, Murat Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem, Ömer Şişmanoğlu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu maçı mı izlemeliyim yoksa başak maçını mı

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Isla, Neustadter, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Benzia, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

Yeni Malatyaspor XI: Farnolle, Chebake, Mina, Robin Yalçın, Erkan, Donald, Murat Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem, Ömer Şişmanoğlu.
Rahat alirlar 3-0

Bu şey değil mi ya bizim sosyal medya??

DyApnitWwAEucBS.jpg

Barış Alıcı yedek. “Bize karşı oynayamaz” maddesi koydurtmamışlar kiralarken, hayret.

Malatyasporu çok takip etmiyorum Erol bulut Tamer Tunacilik oynar diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt