STSL 18/19 H:19 | Göztepe 0-1 Galatasaray | MS | 26 Ocak

Geçen maç baya sağlam söylendi duygularım ve sevme. Sen gözümün nuru bile 6-7 maçta ezberlendi. Sadece kale arkası biliyor besteleri yan taraflar 3 lü harici bildiği beste yok.

Bizimkiler bu aralar taktı bu bestelere ben de anlamadım hoşuma da gitmiyor, eğlencesine maçın sonu söylenebilir. Bunlar deplasman otobüsünde söylenen besteler hoş değil yani.

Bozulan tribünlere rağmen ayakta kalan en iyi tribünüz lakin bizimde hiç iyi bestemiz yok gaza getirecek atmosfer oluşturacak...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stadyumun ve taraftarin efektif olmasi icin tum stad soylemeli besteyi

Bu yuzden hep basit bestelerci olmusumdur uclu sari kirmizi re re re vs.

Belhanda yerine Yunus oynasin

Sinan'ın adeta C.Ronaldo gibi oynaması gereken maç.
yoksa şampiyon hikaye olur

Forvet transferi bugün bile açıklansa maçta oynatacağını sanmam fatih hocanın. Belhanda da yok,tek forvet sinanla hucuma çıkmamız çok sıkıntı olacak bu maçta.

Yeni gelicek forvetin akhisar karsısında ki drogba etkisi yapacağını düsünüyorum.
Golcü gelmezse bu macı kazanma ihtimalimiz zayıf

Ndiaye nın orta sahada pasör rolüne bürüneceği bir maç vay halimize

Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda apaçisi gördüğü gereksiz sarı kart nedeniyle takımın önemli deplasmanlarından birinde cezalı duruma düştü. Ulan ortada kendisine yapılan bir faul bile yok gitti oyuncuyla tartıştı salak herif.

Neyse ki Alan bu maça yetişir ve şöyle bir çıkarsak belki yeneriz Göztepe'yi:

_________________Muslera
Mariano___Maicon___Marcao_____Linnes
___Feghouli_____Ndiaye___Fernando
_____Sinan_______Alan_____Onyekuru

Alanya maçına da Tetteh veya Pato'dan biri gelir Sinan Gümüş kesilir. Anlaşılan bizim apaçinin forma şansı bulması baya güçleşecek bundan sonra.

352 çıkacağını düşünüyorum takımın.
semih maicon marcao
mariano feghouli fernando ndiaye linnes
sinan-onyekuru
donk kenarda kalmalı bence bu düzende, geride ağır kalıyor belki maiconla değişebilirler
zar zor alırız maçı

Büyük ihtimal puan kaybedeceğiz

yazın puan kaybını oraya. hatta alanya maçınıda garanti puan kaybı olarak görebiliriz. çünkü deplasmanlarda mallaşan bir kadromuz var malesef, birde üzerine olmayan forveti ekleyin

Deplasmanın Saatli bombaları tam liste
Muslera
Maicon (her zaman bomba maicon)
ndiaye(gereksiz dikine çıkışları sonrası ani top kayıpları)
fernando(durduk yere deplasmanda birden ayağı kesiliyor veya %90 pas isabetiyle oynayan adam o gün pas hataları yapıyor)
sinan(sahada olması hata)
donk(geçen seneki gibi değil saha yürüyor)
gibi faktörler bizim dezavantajımız ve kesinlikle gol yiyeceğimiz bir maç.
Düşünsenize maicon serdar gürleri halil akbunarı durdurmaya çalışıyor. veya jeromla teketek te kalıyor.

Olumlu taraflarımız
Formda bir mariano ve feghouli var ikilinin dayanışması sonucu çok iyi işler yapabiliriz. Fakat belhandanın eksikliği ile orta saha yardımının kimden ve hangi verimle geleceği çok büyük bir önem arz ediyor.
Sol bekte de rahatız linnes orda. Çabukluğu ile geri dönüşlerde sıkıntı yaşatmaz.
Marcao'nun defansa sertlik katan ve topu oyuna hızlı bir şekilde sokan bir yapısının olması bize çok büyük avantaj sağlayacaktır. Ayrıca ileri hattaki zenciyle mücadelesinden galip ayrılacağını düşünüyorum.
Onyekuru başlı başına bir tehdit her zaman için.
Tüm bunlar haricidinde kondisyon olarak diri bir takım gibi olduk. Yalnız forvet atağa başlamamızda veya atağı devam ettirmemizde yardımcı olmazsa bu maçtan galip çıkmak biraz zor. Sinandan da bunu beklemek zor hatta imkansız.Oyun içinde sürekli kopuyor. Eğer bir forvet gelirse belhanda nın yokluğunda öyle yada böyle kazanırız diye düşünüyorum aksi halde zor...

Geri
Üst Alt