STSL 18/19 H:19 | Göztepe 0-1 Galatasaray | MS | 26 Ocak

Feg kıçını kaldıramıyor, zeminle filan alakası yok. Alda at pası geldi, onuda heba etti. Şu adamı burada okadar pohpohlayan var, ben yanlış adamımı izliyorum diyorum bazen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar affedilsin
Serdar-Marcao şart
Şu Maicon 'u izlemektense Serdar 'ın affedilmesine razıyım, Semih 'in oynamasına bile razıyım ne bileyim Donk oynasın orada sesimi çıkarmam alt yapıdan bir çocuk oynasın yine bişey demem

Ama bu Maicon bildiğin öküz yav, resmen takıma gol yedirmek için sahaya çıkmış bugün ...

Saha şartlarına rağmen mest etti beni oynanan futbol. İlk yarı sezon performansının üstünde futbol var sahada.

Donk sinan degissin forvette donk oynasın

donk forvete gecer

Şuana kadar ki oyundan memnunum ben aslında.Savunmada kendi hatalarımızdan dolayı verdiğimiz pozisyonlar olsa da iyi pozisyonlara girdik ancak atamadık.Forvetsizlik bas bas bağırıyor.Duvar olacak,stoperleri üzerine çekip kanat forvetlere alan yaratacak,ayağına geleni isabetli şekilde vuracak bi forvetimiz olsaydı kesinlikle atardık şu ilk yarıda.Onyekuru üzerinden biraz daha oynamak lazım.

Sinan tam bir cenabet topu öldürüyor forveti birak kanat bile olamaz bundan

Marcao oynamadan çöp ilan edenler nerdeler? Mağaralarına mı saklandılar? Demek ki ezbere konuşmamak gerekiyormuş. Adam ateş ediyor. Nazar değmesin.

erzurum dun koyunca kuslar baslıkta pek gozukmuyor.
gayet guzel yorumlanıyor mac
kazanalım su macı artık

? Galatasaray'da ilk yarıda:

En çok ikili mücadele kazanan: Marcao
En çok top kapan: Marcao
En çok top uzaklaştıran Marcao

Veri: (Opta)

Taner Karaman: “MHK seminerinde bir futbolcunun VAR işareti yaparak hakemi baskı altına alması halinde sarı kart gösterileceği belirtilmişti. Bu söylem uygulansaydı Gassama ikinci sarı karttan atılması gerekirdi.”
@goalradar on Twitter

Bu maçın skorundan bağımsız takımın iyi yolda olduğu belli oluyor. Sakatlık olmadan kapatırsak şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Birde forvet gelirse çok büyük şansımız olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

izmir 2003 öncesi türkiye olarak kalmış. bu saha stad falan nedir.Varoşluk akıyor heryerinden

Geri
Üst Alt